Arama
Arama Sonuçları
1500 boz ayı; 380 bin Kastamonuluya karşı!
Ayıların; Kastamonu genelinde yerleşim yerlerine inerek vatandaşlara verdiği zarar büyük bir maddi kayba da sebep oldu....
İlk hangisini yapardın? kişilik testi
Kişilik testinde verilen görselde yapacağınız ilk şey kişiliğiniz hakkında size mesaj veriyor. İlk adımınızı seçin ve hakkınızdaki yorumu okuyun.
2022’de projelere 4,3 milyar harcandı
2022 yılındaki kamu hizmetlerinin değerlendirildiği ve 2023 yılı yatırım plan ve hedeflerinin görüşüldüğü toplantı, Vali Avni Çakır başkanlığında düzenlendi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ile kurum, kuruluş müdür ve başkanları ile muhtarlar, ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.
“Bu iş parayla ölçülebilecek bir iş değil”
Öz Yeni Ay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kastamonu’da uzun yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Evden alıp eve bırakma, ilçelere getirip götürme ve bünyesinde bulundurduğu kalifiye öğretmenler ve çalışanlar ile birlikte aile sıcaklığı içerisinde kaliteli hizmet vermekte sektöründe öncü durumda. Öz Yeni Ay Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi kurucusu Yusuf Öz, bu hizmeti en dorukta yapmaya çalıştıklarını belirterek yaptıkları işe dair; “öğretmenlerime ve personelime her zaman şunu söylüyorum; ‘Allah aşkına, bu işi yaparken eliniz hep kalbinizin üzerinde olsun.’ Bu ayrı bir dünya bunu da herkesin bilmesi lazım. Bu parayla ölçülebilecek bir iş değil. Maddiyattan önce ayrı bir hazzı var” diye konuştu.
“81 ile, 634 projeyle iktidara hazırız”
Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi’nin Genel Başkanı Yardımcısı Doğan Bekin’in de katılımıyla bir restoranda gerçekleştirildi.
“Öğrenci, maddiyatı düşünmemeli”
Kastamonu’da akademik eğitimin başlamasına yaklaşık 1 ay kalmışken, üniversitede okuyan öğrenciler ve yakınları, bu sene zamlanan KYK yurdu, özel ve ev fiyatlarını değerlendirdi.
Saatçiler Konağı
Duayen turizm işletmecisi Erol Öztürk ve Songül Özdemir tarafından kiralanıp restore edilen Saatçiler Konağı, doğal ortamıyla misafirlerine eşsiz bir ortamda mutluluk sunuyor.
Taş Mektep, imkansızlıklardan dolayı Amerika'ya gidemedi
Kastamonu’nun adeta işleyen fabrikası Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, özellikle son yıllarda Türkiye çapında önemli başarılara imza atarak adından söz ettirmeyi başardı.
“Ölüme koşarak gider, Şehadet şerbetini gülerek içeriz”
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve yetimleri Derneği Başkanı Dursun Kan, yazılı basın açıklaması yayınladı.
'Hekimler robot olsa,vidaları gevşer'
Kastamonu- Çankırı Tabip Odası Başkanı Dr. Yusuf Öztürk, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki doktorları ziyaret etti.  Artık doktorların tek yürek olduğunu söyleyen Başkan Öztürk, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydetti.“
"Çocuklarımızın ve ailelerin yüzünü güldürmek bizim için onur"
3-17 yaş arası Tip 1 Diyabetli çocuklarda sağlıklı yaşam projesi kapsamında 70 adet şeker ölçüm cihazı dağıtım töreni dün yapıldı.
Kastamonu'da yapılan tespih 120 bin TL'ye Dubai'ye satıldı
Kastamonulu Yusuf Ekşioğlu tarafından tasarlanan ve 9 ustanın emek verdiği 'Selçuklu' isimli tespih projesi Dubai'ye satıldı.
'Yedek parçada dışa bağımlılığı azalttık'
Kastamonu Eski Sanayi Sitesi'nde 1975 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Oto Arslan, envanterinde bulundurduğu yaklaşık 30 bin ürünle; Kastamonuluların yedek parça ihtiyacını karşılıyor.
“Muhtarlara verdiği değeri bir kez daha gösterdi”
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu’nda Muhtarlar Toplantısı’nda muhtarlar için verdiği müjdelere değinerek açıklamada bulundu.
''Orası, bizim için biçilmiş kaftan''
Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde TOKİ 1 ve TOKİ 2 arasında bulunan arazi hakkında CNG Haber'e değerlendirmelerde bulunan Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, alanın kendilerine tahsisi noktasındaki gelişmeleri değerlendirdi