''Orası, bizim için biçilmiş kaftan'';

''Orası, bizim için biçilmiş kaftan''

Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde TOKİ 1 ve TOKİ 2 arasında bulunan arazi hakkında CNG Haber'e değerlendirmelerde bulunan Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, alanın kendilerine tahsisi noktasındaki gelişmeleri değerlendirdi...

Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde TOKİ 1 ve TOKİ 2 arasında bulunan arazi hakkında CNG Haber'e değerlendirmelerde bulunan Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, alanın kendilerine tahsisi noktasındaki gelişmeleri değerlendirdi. İslamoğlu, prefabrik evin kendilerine tahsis edilmesiyle birlikte şehir içindeki servis trafiğinin de çözüme kavuşacağını söyledi.


Güventur Kooperatifi Başkanı Faruk İslamoğlu, şu ifadelere yer verdi;

''ARAYA PANDEMİ GİRDİ''

''Kuzeykent TOKİ 1 ve TOKİ 2 arasında boş bir arazi var. O arazinin bir kısmı, daha önceki belediye döneminde servis araçlarının toplanma merkezi olarak değerlendirilmesi amacıyla düşünülmüştü.  Herhangi bir denetim olduğu zaman veya bir seferberlik ya da benzeri durumda koordinasyon kolaylığı bakımından toplanma merkezi oluşturmak amacıyla prefabrik bina yapılmıştı. Daha sonrasında yeni belediye dönemimizde, kiralama değil de satış için öneri oldu. Ama araya da covid girdikten sonra kimsenin cebinde de maddiyat olmadığı için askıda kalmıştı.

''HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLER VARDI''

''Geçtiğimiz haftalar içerisinde tekrar bir dilekçe verdik, muhtemelen önümüzdeki ay içerisinde o alan, yeniden kiralanmak şekliyle tahsis edilecek. Bu bir yerden de iyi olacak. Boş bir bina olduğu için, akşamları veya geç saatlerde hoş olmayan görüntüler oluşuyormuş. Binaya zarar verildiği, camların açılıp içeri girildiği, hoş olmayan görüntüler olduğuna dair bilgiler geldi. Konuyu, belediye başkan yardımcımızla paylaştım, kendisi de gerekenin yapacağını söyledi. Akabinde de temizlik yapılmış. 

''SERVİSLERİN OLUŞTURDUĞU TRAFİK BİTECEK''

En büyük amacımız, servislerin oluşturduğu trafiğin önüne geçmek. Okul giriş-çıkış saatlerinde mecburen okul önlerine gidiyoruz. Ama mesai saatleri dışında, yaz ve yarıyıl tatillerinde; mahalle aralarında duran servis araçları yolları daraltmayacak. O araçları, garajımızda muhafaza edeceğiz. Hem trafiğe faydası olacak hem de toplanma alanımız olacak. Devamında da mevcut binamızda park sorunumuz var. O binanın da kullanılması gerekiyorsa, biran önce oraya bizim yerleşme mecburiyetimiz var. Orası, bizler için biçilmiş kaftan. '' 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum