“81 ile, 634 projeyle iktidara hazırız”;

“81 ile, 634 projeyle iktidara hazırız”

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi’nin Genel Başkanı Yardımcısı Doğan Bekin’in de katılımıyla bir restoranda gerçekleştirildi....

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci de katılım sağladı. Seçime tek listeyle giren Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Davut Uygun, yeniden Merkez İlçe Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi. Burada açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş; “Milli Görüş sağlam temellere dayanmış, muazzam bir teşkilattır. İnanılır, güvenilir bir teşkilat topluluğudur. 81 ile 634 tane projemizi biz iktidara hazırız. Kaynak paketlerimiz hazır. Borçsuz, faizsiz, zamsız olarak milletimize hizmet etmek için bütün projelerimizle hazırız. Allah’ın izniyle projelerimizle duruşumuzla dava şuurumuzla iktidara hazır bir parti olarak büyük mücadele örneği gösteriyoruz” diye konuştu.

UYGUN; “BİZLERE DEVREDİLEN BU KUTLU DAVAYI GELECEK NESİLLERE AYNI HEYECANLA ULAŞTIRACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Davut Uygun yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bu kongremizi iktidara yürüyüş kongresi olarak görüyoruz. Çünkü bizler hak davanın geldiğinde batılın zail olacağını biliyoruz. Bizler yine biliyoruz ki milli görüşün hakim olmadığı her yerde zulüm vardır. Rahmetli Erbakan hocamızın 1969'da başlattığı bu Kutlu yol genel başkanımız Dr Fatih erbakan'la devam etmektedir. Milli görüş günümüze kadar ülkenin kaderini belirleyen birçok liderler yetiştirmiştir. O günden bugüne verdiği mücadele ile zulmün önüne geçerek dünya müslümanlarının umudu olmuştur. Bizlere devredilen bu kutlu davayı gelecek nesillere aynı heyecanla ulaştıracağız. Yeniden refah partimizin kurulması ile ülkemizde tekrar milli görüş heyecanı başladı, bu zor günlerden geçerken, milletimize yeniden ümit, yeniden nefes olmuştur. Ülkemiz adına bizler, Kastamonu'da bu yolculuğun milletimiz için en güzel şekilde ilerlemesini sağlayacağız. Bundan hiç endişeniz olmasın. Geçmişte, milli görüşün iktidarını engellemek isteyenler, günümüzde de boş durmuyorlar. Bizler bütün engellemelere rağmen, Kastamonu'da teşkilatlanmalarımızı tamamlamış olarak yolumuza güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Geçmişten günümüze davasından hiç ayrılmayan birçok teklife rağmen milli görüşe hizmete devam eden bizleri davamıza hizmet için yetiştiren İl Başkanımız Abdullah Aktaş beyefendiye müteşekkiriz. Onun tecrübesi bizi milli görüş ile tanıştırmış bizlere yol göstermiştir. 2023 yılında yapılacak olan seçimlere yaklaşırken teşkilatlarımızın çok çalışması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle ilçe teşkilatımızı yeniledik. Bütün arkadaşlarımızla sorumluluğumuzun farkındayız. Hep birlikte davamızı anlatmak için sahada yollarda olacağız. Bizler davamız için canla başla çalışmaya söz veriyoruz. Sizlerden de bu hak dava için destek bekliyoruz. Konuşmama burada son verirken kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor sizleri Allah'a emanet ediyorum.”

AKTAŞ; “TÜM İLÇELERİMİZDE TEŞKİLATLARIMIZI KURMUŞ BULUNUYORUZ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş tüm ilçelerde teşkilatlandıklarını ve aktif bir çalışmayla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şunları dile getirdi; “Türkiye’de 2 tane parti var. Bir tanesi milli görüş partisi yani Yeniden Refah Partisi, öbürü dediğerleri. Milli görüşü iktidar yapmak için yollardayız. Milli görüşü seven sempatisi olan her bir kardeşimizin büyük hayalleri vardır. Bizlerin, diğer partilerle kıyaslayanamaycak kadar büyük hayalleri var. Biz yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük dünya hedefleri olan bir partiyiz. Bizler hakkın hakim kılınması için çalışan, dünyanın herhangi bir bölgesinde nerede bir sıkıntı varsa derman olmaya çalışan bir şuurdaki partiyiz. Bizler, asla diğer partilerle, diğer görüşlerle kıyaslayamazlar. Bizler elhamdülillah milli görüşçüler olarak Prof Dr. Erbakan hocamızın 1969 yılında Bağımsızlar Harketi olarak başlattığı bu mücadelede, onun yol arkadaşları olarak, şimdi de oğlu Muhammed Fatih Erbakan kardeşimizle beraber inşallah milli görüşün hakimiyeti için yollardayız ve 3 yıldır da inşallah Kastamonu’muza tüm teşkilatlarımızı kurmuş bulunuyoruz.  Tüm ilçelerimizi kurduk tabelalarımızı astık elhamdülillah. Gayet güzel bir şekilde aktif bir şekilde teşkliatlarımız çalışmalarını sürdürüyor.

“MİLLİ GÖRÜŞ, İNANILIR GÜVENİLİR BİR TEŞKİLAT TOPLULUĞUDUR”

Konuşmasına güvenilir bir teşkilata sahip olduklarını vurgulayarak devam eden İl Başkanı Aktaş;  “Milli Görüş ne demek olduğunu kısa bir anektodla anlatmak isterim. Bundan bir ay evvel çok eskilerden siyasetin içinde olan bir arkadaşım aradı. Kendisi şuan İstanbul’da. Dedi ki; ‘Başkanım İstanbul Bakırköy’de bir arsam var. Bu arsama bir bina yaptırmak istiyorum. Lakin kime söylesem kime güvensem bilmiyorum. İstanbul öyle bir durumdaki güvenebileceğim bir arkadaş bulamıyorum. Ben sizden istirham ediyorum. Sizin teşkilatlarınızın maneviyatı güçlüdür, avukat da olsa müteahhit de olsa ben sizden destek bekliyorum, bana bir arkadaş tavsiye edebilir misiniz?” dedi. İkinci bir olay da Kastamonu’ya gelirken arabayla eski milletvekili MHP’li arkadaşlarımızdan biri aradı. Bana; ‘Yalova’da benim bir işim var. Bu iş için de bize bir avukat lazım. Bizim teşkilatlara söylesem herkes kendi adamlarına yontar, ona para kazandırayım buna para kazandırayım, ben inanamıyorum güvenemiyorum. Sizin teşkilattan maneviyatı güçlü bir isim istiyorum’ dedi. Ben de ‘İnşallah sizlere oradan bir arkadaş buluruz dedim’ Bizim teşkilatlar noktasında bir sıkıntı yok. Milli Görüş bu kadar sağlam temellere dayanmış, muazzm bir teşkilattır. İnanılır, güvenilir bir teşkilat topluluğudur” diye konuştu.

“81 İLE 634 TANE PROJEMİZİ BİZ İKTİDARA HAZIRIZ”

İl Başkanı Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Milli görüş demek hakkın hakim kılınması, ahlak ve maneviyata bağlı bir toplum, maddiyatı güçlü bir toplum, ekonomik olarak kalkınmış bir toplum olarak kendisine rehber edinen bir toplumdur, teşkilattır. Bizim iktidara gelmeden daha 5 tane kaynak pakedimizi oluşturduğumuz ve bastırdığımız kitaplarımız var. Bu kitaplar da 81 ile 634 tane projemizi biz iktidara hazırız. Kaynak paketlerimiz hazır. Borçsuz, faizsiz, zamsız olarak milletimize hizmet etmek için bütün projelerimizle hazırız. Dolyaısıyla biz diğer partiler gibi birbirine siyaseten nezaketin olmadığı üsluplarla çamur atacağımıza işimize bakıyoruz. Allah’ın izniyle projelerimizle duruşumuzla dava şuurumuzla iktidara hazır bir parti olarak büyük mücadele örneği gösteriyoruz. Sizler bu yolda bizlere destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

BEKİN; “YENİDEN REFAH PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNİ HİÇBİR GÜÇ ÖNLEYEMEYECEK”

Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ise; “Elbetteki Türkiye’de şuanda bütün kardeşlerimiz mmuhtelif illere dağılmış vaziyettedir. Kongrelerimizi icra ediyoruz. İnşallah bu yolun sonunda da 6 kasımda bir değişiklik olmazsa yeniden büyük kongremizi yapacağız ve Türkiye’nin kurtuluş reçetesi olacağına inandığımız kongrenin heyecanı btün yurdu sarmış vaziyettedir. İnşallah Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri külliyeden de duyulmaya başlamakta. Cumhurbaşkanı bizzat bazı zevatı çağırarak, neden Fatih Erbakan’la birlikte hareket etmekte olduklarına dair dikkatlerini çekmeye çalışmaktadır. Tarih tekerrürden ibarettir. Korkunun ecele faydası olmadığını geçmişte de görmüştük, Özal döneminde de benzeri yaşandı, ve şimdi de aynı şekilde yaşanıyor. İnşallah bundan sonra da Yeniden Refah Partimizin yükselişini hiçbir güç önleyemeyecektir” dedi. Akabinde Genel Başkan Yardımcısı Bekin, dış siyaset hakkında konuşmasını sürdürdü. (Emre Çevikoğlu)

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum