Arama
Arama Sonuçları
Canın sağ olsun GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, 12’inci sırada yer alan 42 puanlı Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul’da karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında GMG Kastamonuspor sahadan 2-2 skorla berabere ayrıldı.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Galip Vidinlioğlu, kesenin ağzını açtı!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; GMG Kastamonuspor’un zorlu Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara verdiği galibiyet primi sözünü yerine getirdi.
Lider GMG Kastamonuspor'dan taraftara çağrı!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Lider GMG Kastamonuspor, ilk devreyi kapatırken; yönetim ve Teknik Direktör Levent Eriş de; taraftarlara çağrıda bulundu…
Kastamonuspor'u yenmek kolay mı öyle?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftanın kazananı Kastamonuspor oldu. GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaparak, Amedspor ve Iğdır FK'yla arasındaki puan farkını dörde çıkardı.
Türkiye'de haftanın maçı: Amedspor- GMG Kastamonuspor
TFF 2.lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışındaki en iddialı iki ekip; bu hafta karşı karşıya geliyor. 32 puanlı Amedspor, 31 puanlı GMG Kastamonuspor'u konuk edecek.
En Güzel Kişilik Testleri
Kişilik testi, bireylerin kişilik özelliklerini değerlendirmek, anlamak ve ölçmek için kullanılan bir psikolojik değerlendirme aracıdır.
Arslan: ‘Kadınlar, sendikal mücadeleye daha fazla ilgi göstermeli’
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ilgaz’da düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu
RIZA KANDEMİR YÖNETİMİNDE RAL YATIRIM HOLDİNG BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR
RAL YATIRIM HOLDİNG, Rıza Kandemir Yönetiminde Büyük Başarılara imza atmaya devam ediyor.
Turkcell Genel Müdürü görevden ayrıldı
2008 yılından bu yana Turkcell’de görev yapan 2019 yılından itibaren de şirketin Genel Müdürlük görevini üstlenen Murat Erkan kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.
Yapı Kredi 79. yaşını kutluyor
Yapı Kredi Üst Yöneticisi Gökhan Erün, "Ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze kattıklarımızla tüm paydaşlarımıza değer yaratmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Lider KSK’da zirveye yapışma planları…
Sezonun ilk iki maçını 3 puanla geçen takımımız, Fethiye’den de kayıpsız dönme hesapları yapıyor
Milletvekili Ekmekci'den KSK yorumu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, dün gerçekleşen GMG Kastamonuspor, 24Erzincanspor ile yapılan karşılaşmada, galip ayrılan Kastamonuspor'u tebrik etti. Ekmekci açıklamasında; " İl ve gurbetteki hemşerilerimizle el ele şampiyonluk hedefinde daim yürüyeceğiz" dedi.
Zirve en çok KSK’ya yakıştı
Kastamonuspor’umuz Gazi’de ağırladığı 24Erzincanspor’u 2-0’lık skorla geçerek grup liderliğine yerleşti
TamSaha'nın Eylül sayısı da dopdolu
Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 226. sayısı da dopdolu.
Altın Kızlar, zirvenin tek sahibi
Kastamonu Belediyespor, Anadolu Üniversitesi’ni de rahat geçti: 36-24
İnsansı robotlar neden kadın? Siri ve Google Asistan neden kadın?
Günümüzde yapay zeka giderek yaygınlaşırken, yapay zeka ürünü olan robotların çoğunun neden kadın görüntüsünde üretildiği merak ediliyor.
Bera ne demek? Bera isminin anlamı nedir? ne anlama gelir?
Ülkemizde her yıl binlerce bebek doğmaktadır. Yeni doğan bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anne ve babalar bebeklerine isim vermek için yoğun bir araştırma içerisinde olmaktadırlar. Çocuklarına isim vermek isteyen anne ve babalar öncelikle isimlerin anlamlarını araştırmaktalar daha sonra ise ismin popülerliğine, Kur'an-ı Kerim'de geçip geçmediğine bakmaktadırlar. Bera ismi de popüler olan isimlerden biridir. Peki, Bera isminin anlamı nedir? Bera ne demek, ne anlamına gelir? İşte, tüm detaylar.
"Eğitimde dünya markası olmaya devam edeceğiz"
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Bahçeşehir Koleji yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz; "Eğitim bir ekip işidir. Bizler geleceğe dair içimizdeki umutla ve yeni nesle duyduğumuz güvenle 2023/2024 eğitim öğretim yılında da 65 il, 160 kampüs ile eğitimde bir dünya markası olmaya devam edeceğiz" dedi.
TÜBİTAK destek limitleri iki katına çıktı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından yürütülen destek programları üst limitlerinin artırıldığını açıkladı.
Rıza Kandemir: İnşaat Sektörünün Lideri ve Girişimci İş Adamı
Rıza Kandemir adı günden güne daha popüler bir hale geliyor.
Şenpazar'da turistik alanlarda tabela ve panolar yerini aldı
Cide Yerel Eylem Grubu, Yıllık Uygulama Planı içerisinde yer alan faaliyetleri kapsamında, Cide Yerel Eylem Grubu Derneği bölgesindeki Şenpazar ilçesinde bulunan Poyracık Şelalesi, Kızılcasu gibi yerlerin tabelalandırma, pano ve görsel çalışması gerçekleştirdi.
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.