Türkiye'de haftanın maçı: Amedspor- GMG Kastamonuspor;

Türkiye'de haftanın maçı: Amedspor- GMG Kastamonuspor

TFF 2.lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışındaki en iddialı iki ekip; bu hafta karşı karşıya geliyor. 32 puanlı Amedspor, 31 puanlı GMG Kastamonuspor'u konuk edecek....

Türkiye liglerinde haftanın en kritik karşılaşmalarından biri olan Amedspor- GMG Kastamonuspor maçı; Diyarbakır Stadyumu'nda, binlerce taraftarın önünde oynanacak.

Sezonun en kritik mücadelesinde GMG Kastamonuspor, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda liderlik koltuğunu Amedspor'dan geri alacak. Mücadeleden avantajlı ayrılması durumunda da; Amedspor, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı dönmüş olacak.

Son iki haftadır puan kaybeden Amedspor'la, son haftalarda çıkış yakalayan GMG Kastamonuspor'un karşılaşacağı mücadele; Diyarbakır Stadyumu'nda oynananacak.

AMEDSPOR-GMG KASTAMONUSPOR MAÇI NEREDE YAYINLANACAK

3 Aralık Pazar günü 14.00'da başlayacak mücadelenin Diyarbakır'daki yerel televizyonlarda yayınlanması beklenirken, henüz netlik kazanan bir açıklama yok.

TÜRKİYE LİGLERİNDE HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇLARINDAN BİRİ...

Amedspor-GMG Kastamonuspor mücadelesi; Türkiye liglerinde haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olarak dikkat çekiyor.

Sahadan galibiyetle ayrılan takımın büyük bir avantaj yakalayacağı karşılaşma öncesinde hem Kastamonu'da, hem de Diyarbakır'da nefesler tutuldu.

1'nci lig iddiası bulunan iki ekip; en iyi oyunuyla sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum