TamSaha'nın Eylül sayısı da dopdolu;

TamSaha'nın Eylül sayısı da dopdolu

Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 226. sayısı da dopdolu....

TamSaha dergisinin Eylül sayısı yayında. Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 226. sayısı da dopdolu.

EURO 2024 elemelerinde oynadığı dört maçta 9 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Millî Takımımız, 8 Eylül'deki maçta Ermenistan'ı yenerek koltuğunu korumaya ve ilk iki sıradaki yerini garanti altın almaya çalışacak. Ay-yıldızlılar 12 Eylül'de de Japonya ile Belçika'da özel maçta karşı karşıya gelecek. Ermenistan Millî Takımı: Çetin ceviz çıktılar. Japonya Millî Takımı: Asya'nın en iyisi.

Ayrıca, "FIFA Kadınlar Dünya Kupası: Yeni kraliçe İspanya", "MLS'eMessi damgası", "GianluigiBuffon: İtalyan futbolunun son çeyrek asrının sembolüydü", "Suudi Arabistan Profesyonel Ligi: Hedef dünyanın ilk 10'u", "AngelLabruna: Makinenin en golcü dişlisi", "ThiagoMotta: Futbolu sıra dışı yorumlayan bir teknik adam", "UEFA Süper Kupa: Manchester City koleksiyonu tamamladı", "Sakıp Özberk: Gaziantep efsanesine elveda", "İsmail Gökçek: Forma verilmez alınır" dosyaları ile TamSaha'nın 226. sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla farklı bir içerik yer alıyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum