Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'daki bu çiftlik ev esrar fabrikası
Çiftlik evlerinde iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üreten 4 zanlı yakalandı
Sıcaklar arttı, baş belası geri döndü!..
Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte özellikle Karadeniz ve İç Anadolu’da vatandaşın kabusu haline gelen kene vakalarında rekor seviyede artış yaşandı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’daki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar buluştu
Kastamonu’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar, Kışla Canoğlu Restaurant’da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler.
“Kenevirin Borsası Kastamonu olacak!”
Yalçın: "Kenevir bizim için çok değerli. Kenevirin üzerinde duracağız. Kenevirin borsası Kastamonu olacak."
Kastamonu'da göz sağlığında devrim!
Akıllı Lens ameliyatları büyük şehirlerde olduğu gibi artık Kastamonu’da da başarılı bir şekilde yapılıyor. Nefes Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Alper Şanlı, vatandaşların da merak ettiği akıllı lenslerle ilgili konuştu.  Akıllı Lens nedir, kimlere uygulanabilir ve avantajları nelerdir, konusunda Op. Dr. Alper Şanlı, bilgilendirmelerde bulundu.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Komşuda ilk kadın oto yıkamacı
KOSGEB'in kadın girişimcilere sunduğu destek ve faizsiz kredi imkânından faydalanan Merve Soyçeken, büyük çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu sanayi sitesinde iş yerini açtı.
Kastamonu'da kenevir hasadı devam ediyor
Bu yıl Kastamonu'da bin 926 dekarı Taşköprü'de olmak üzere toplam 2 bin 230 dekar olarak ekimi yapılan kenevirin hasadı devam ediyor.
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Ev Isıtma Sistemleri: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Anahtarı
ev ısıtma sistemleri modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Evlerimizi soğuk kış günlerinde ısıtarak konforlu bir yaşam alanı sağlar. Bu haberde, ev yerden ısıtma sistemlerinin nasıl çalıştığından, avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedeceğiz.
Jandarmadan 3 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 5 gözaltı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Taşköprü'de Endüstriyel Kenevir ve Sarımsağın ekim nöbeti...
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, “Endüstriyel kenevir - Sarımsak Ekim Nöbetinde Yetiştirilen Kenevir ve Sarımsağın Verim ve Kalitesi Üzerine Çinkolu ve Borlu Gübrelemenin Etkileri” isimli çalışması için Taşköprü ilçesinde ekimi yapılan deneme tarlasını ziyaret etti.
TÜDKİYEB: Erken ödeme çiftçilerimize moral oldu
TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçileri destekleme ödemesinin erkene alınmasına ilişkin, “Erken ödeme çiftçilerimize moral oldu” dedi.
Cide’de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan dört şüpheli, adli makamlara sevk edildi.
İnebolu'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
İnebolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı yoğun bir katılım ile Türk Ocağı önünde düzenlenen törenle kutlandı
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Kastamonu gıdım gıdım, Samsun koşar adım…
KENEVİR FABRİKASI, SAMSUNLU ÇİFTÇİLERİ İHYA ETTİ..
İçişleri Bakanı duyurdu: Terör örgütünün 36,4 milyar lira yasa dışı geliri engellendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'de gerçekleşen narkotik operasyonunda terör örgütünün 36,4 milyar lira yasa dışı gelir elde etmesinin engellendiğini duyurdu.
Erdoğan: Ekonomik zorlukların biz de farkındayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kabine toplantısı sona erdi.
Şanlıurfa’da deprem konutları Şanlıurfa’da hızla yükseliyor
Depremlerin yıkıma sebep olduğu illerden olan Şanlıurfa'da, 20 bin yıkıldı, 181 kişi de enkazda can verdi. Binlerce binanın ağır hasar aldığı kentte, yaraların sarılması için imkanlar seferber edildi. 16 bin 782 kalıcı konutun inşa edileceği kentte, bazı etaplarda sona yaklaşıldı.
6 Şubat 2023... Asrın felaketinin üzerinden 6 ay geçti
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası binlerce can enkaz altında kaldı... Onlarla birlikte kurulan hayaller, binbir özenle kurulan yuvalar yerle bir oldu...
Kene nasıl çıkartılır? İşte kene ısırınca yapılması gerekenler
Kene ısırması sonucunda meydana gelen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakaları yeniden gündemde. Sağlık Bakanı Koca, kene yapışmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış olduğunu, temmuz sonuna kadar artması muhtemel kene yapışmasına karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi. Peki, kene nasıl çıkartılmalı? Kene ısırması durumunda yapılması gerekenler neler?