Jandarmadan 3 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 5 gözaltı;

Jandarmadan 3 ilçede ‘zehir’ operasyonu: 5 gözaltı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, il genelinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu Kastamonu il merkezinde E.D. ve G.D. isimli şahısların evlerinde yapılan aramada; 125 gram kubar esrar, saksıda yetiştirilen 52 kök kenevir ve 50 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Pınarbaşı ilçesinde ise piyasaya sürmek üzere İstanbul'dan uyuşturucu getirdiği tespit edilen M.K. isimli şahsın seyahat ettiği otobüste yapılan aramada oturduğu koltuğun altına gizlenmiş vaziyette 103 gram kubar esrar yakalandı.

Öte yandan Cide ilçesinde de yol kontrolü sırasında A.Y. ve M.Y. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada neurontin isimli uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan E.D., G.D., M.K., A.Y. ve M.Y. isimli şahıslar işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum