Arama
Arama Sonuçları
Geçen yıl kazalar Kastamonu’da yüzlerce can yaktı
Kastamonu’da bin 121 olan ölümlü-yaralanmalı trafik kazası sayısı, aynı istatistîki bölgede yer alan Çankırı’da 733, Sinop’ta ise 728 adet olarak gerçekleşti.
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Görele'deki Ölüm Kavşaklarına Köprülü Kavşak Müjdesi Verildi: Güvenliğin Artırılması İçin Adımlar Atılıyor
Giresun’un Görele ilçesinde sık sık ölümlü kazaların yaşandığı, ölüm kavşağına köprülü kavşak yapılacağı müjdesi verildi.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kastamonulunun buzla imtihanı!.. Düşen düşene
Kastamonu'da buz pistine dönen yollarda vatandaşların buzla imtihanı cep telefonu görüntülerine yansıdı.  
Kastamonu'da kazalar peş peşe geldi
Kastamonu'da buz tutan yollar, kazalara neden oldu
Kastamonu’da durum vahim!
Kastamonu’da gece saatlerinde kaldırımların donmasıyla birlikte, yollar resmen buz patenine döndü. Şehirdeki kaldırımlar yürünmez haldeyken, dereler ve sular da dondu. Vatandaşlar yolda yürürken zor anlar yaşadı.
Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti.
1 yılda 10 ölü, 1517 yaralı!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü trafik kazaları bilançolarını açıkladı
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
İlla biri mi ÖLMELİ!
Kastamonu Olukbaşı'nda korkutan kaza: Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
İtfaiyeciler, elektrikli araçların karışabileceği kazalara tatbikatlarla hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal: "Teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz"
ÇOCUK OYUN GRUBU SPOR ALETLERİ VE KAUÇUK MAL ALIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kazalara 'eğitimle' önlem
Daday İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından Sivil ve Resmi Araç Kazalarının Önlenmesine yönelik uygulamalı trafik eğitimi verildi.
Kaza, kaza doğurdu: 8 yaralı
Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekibinin bulunduğu aracın minibüsle çarpışması neticesinde de 3’ü itfaiye personeli olmak üzere 4 kişi yaralandı.
İş Güvenliği Uzmanı Olmanın En Ucuz Yolu
İş güvenliği uzmanı, İSG alanında görev yapan profesyonellerden biridir.
Adana Haberleri Nasıl Araştırılır ve Yazılır?
Haber içeriklerinde her zaman için en dikkat edilmesi gereken temel noktalar Adana haber sitesi tarafından sağlanır.
Yok artık! 112’yi bu sebeplerden arıyorlar
ANTALYA 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 8 ayda gelen 2 milyon 500 bin çağrının yüzde 64'ü gereksiz çağrılardan oluştu. Damat adayının GBT'sini yaptırmak isteyen de konuşmaya başlayan çocuğuna pratik yaptırmak isteyen de acil çağrı hattını meşgul etti.
‘Motosiklet ambulanslar’ hayat kurtarıyor
Sağlık Bakanlığı bünyesinde trafiğin yoğun olduğu veya trafiğe kapalı bölgelerde görev alan motosiklet ambulanslar, “altın dakikalar” olarak adlandırılan 3 ile 5 dakika arasında yaptıkları ilk müdahale ile hayat kurtarıyor.
Jandarmadan orman personeline trafik eğitimi
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik trafik eğitimi verildi.
Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."
iş kazaları ve meslek hastalıklarına dikkat çekildi
Kastamonu Üniversitesi personeline “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi
Zulüm kavşağı!
Kastamonu şehir merkezinin son yıllarda en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Olukbaşı mevkii, bu hızlı gelişime yapısal olarak yeterince ayak uyduramıyor. Özellikle son 10 yılda art arda konut ve iş yerlerinin inşa edildiği bölgede içinden çıkılmaz hale gelen trafik sıkıntısı, Kastamall AVM'nin hizmete girmesi sonrası oluşan yoğunluk nedeniyle içinden çıkılmaz hale geldi.
8 aylık acı bilanço!.. 2 bine yaklaştı
2023'ün Ocak-Ağustos döneminde ülke genelinde meydana gelen 335 bin 111 kazada bin 946 kişi hayatını kaybetti