Arama
Arama Sonuçları
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Bütün Kastamonuluları üzen haber...
Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti.
37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...
Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Beykoz Spor Ormanı’nda ‘Büyük Kastamonu Buluşması’ gerçekleştirdi.
Beykoz’da büyük Kastamonu buluşması
Bakan Yumaklı, gurbetteki hemşehrileriyle hasret giderdi
Tosyalılar, İstanbul’daki piknikte bir araya geldi
Gurbetteki Tosyalılar, Çakırlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen piknik programında bir araya geldi.
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
"Kastamonu turizmde bir hazine"
Kastamonu Turizm Birliği, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu ile ortak çalışma yaparak İlimizin doğa, tarih ve kültürel unsurlarını Bursa merkezli acente ve tur operatörlerine tanıttı. Toplantıya katılan 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, 2 yıl kadar Kastamonu İl Koordinatörlüğü yaptığını ve Kastamonu’nun turizm konusunda bir hazine olduğunu söyledi.
Turizm Altyapı Birliği Bursa'da
Turizim Altyapı Birliği Turizim Acenta Temsilcileri ile Bursa’da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Turizm Altyapı Birliği Encümen Üyeleri Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Cem Dilimel, Birlik Müdürü Tuncay Sönmezışık katılım sağladı.Turizm Altyapı Birliği, Bursa'da gerçekleştirilen toplantının ardından Manisa ve İzmir illerindeki turizm paydaşlarıyla görüşecekler.
Bursa KASDER’de yeni başkan ‘Babayiğit’
Bursa Kastamonulular Derneği (Bursa KAS-DER), Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleşen seçimde Başkan Selime Babayiğit oldu.
Bursa KASDER; “Amacımız Kastamonu'yu layığıyla temsil etmek”
Bursa Kent Konseyinin düzenlediği hemşehri ‘Büyük Hemşehri Bayramlaşması’ törenine Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği’ de katıldı.
KASDERFED’de Başkan ŞEN, güven tazeledi
Ankara KASDERFED, pazar günü Mamak Belediyesi Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi Konferans salonunda 9. Olağan Genel Kurulu’nu düzenledi
Tunoğlu’na güven tazeledi
6 ay önce Darıca’da faaliyetlerine başlayan Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun (KASDERFED) 18 Haziran Pazar günü yapılan ilk Olağan Genel Kurul toplantısında Kurucu Genel Başkan Musa Tunoğlu güven oyu olarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Tunoğlu’na güven tazeledi
6 ay önce Darıca’da faaliyetlerine başlayan Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun (KASDERFED) 18 Haziran Pazar günü yapılan ilk Olağan Genel Kurul toplantısında Kurucu Genel Başkan Musa Tunoğlu güven oyu olarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Çocuk Şenliği başladı
Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Çocuk Şenliği başladı.
Alptekin’e sevgi seli
Milli futbolcu Alptekin Çaylı, Çorlu'da büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı.
Gurbetçi Kastamonulular, MHP’yi destekleyecek!
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Merkezi, 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem'i destekleme kararı aldı. Destek açıklaması KASDER'in sosyal medya hesabından da duyuruldu.
KASDER'den ültimatom
>>>KASDER Genel Başkanı Remzi Şen; “Demokrasinin en temel kriterlerinden biri olan ‘temsilde adalet’ ilkesinin hayat bulabilmesi adına 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde Kastamonulu adaylara yer verilmesi kaçınılmaz bir gerçektir ve bu bizim talebimizdir, olmazsa olmazımızdır. İ
Küçükçekmece KASDER’den ‘10 Aralık’ etkinliği…
10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi’nin 103’üncü yıldönümü kapsamında Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Küçükçekmece Şubesi tarafından düzenlenen programa 200 Kastamonulu kadın ve misafirler katıldı.
Gemlik’te büyük buluşma
Kastamonu Platformu, İçişleri eski Bakanı Murat Başesgioğlu başkanlığında, yakın zamanda başarılı pankreas kanseri ameliyatı geçiren Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu (Bursa KASDERFED) Genel Başkanı İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ev sahipliğini Bursa KASDERFED’e bağlı Bursa Gemlik Kastamonulular Derneği’nin ziyarette Gemlik protokolünün de katıldığı kahvaltı programı düzenlendi.
Ağızlar ‘Islama’ ile tatlandı
İstanbul Kağıthane Halk Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, misafirlere Kastamonu yöresel yemeklerinden ıslama ikram edildi.
‘Memleket’ kadınlarından KGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Bursa Kastamonulular Derneği (KASDER) Kadın Kolları ve Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak dernek yöneticilerine Kastamonu izlenimlerini ve Bursa’daki faaliyetlerini anlattı. Bursa’dan Kastamonu’ya kültür ve tanıtım gezisi için gelen ekip, Kastamonu’yu çok beğendiklerini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi.
‘Üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz’
Kastamonu Aşçılar ve Pastacılar Derneği (KASAPAD), ilimiz dışındaki şehirlerde “Kastamonu Tanıtım Günleri” adı altında düzenlenen etkinliklerde yerli firmalar yerine başka illerden gelenlere yer verilmesine tepki gösterdi.
Daday Derneği’nde Çorbacı dönemi
Daday'da geçtiğimiz Aralık ayında açılan Kastamonu İli Daday İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Daday Şubesinin birinci olağan genel kurulu yapıldı.
Mevlide yoğun ilgi
Taşköprü ilçesi, Esedereliler Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından, Paşa Köyü Hamdullah Mahallesi’nde Mevlidi Şerif programı düzenlendi.
Çatal’a, en başarılı yerel yönetici ödülü
KASDER tarafından düzenlenen 37. Yıl Özel Kastamonu Enleri programında Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Yılın En Başarılı Kastamonulu Yerel Yönetici Ödülü’nelayık görüldü.
Kastamonu Dernekler Platformu kuruluyor
Kastamonu’nun marka kent olması ve tanıtılması amacıyla yol haritasının belirlenmesine yönelik daha önce ilki İstanbul KASDER ev sahipliğinde Türkiye genelinde bulunan Kastamonu dernek, federasyon ve konfederasyonların katılımı ile yapılan toplantının ikincisi Darıca ve Kocaeli ev sahipliğinde yapıldı.