Tunoğlu’na güven tazeledi;

Tunoğlu’na güven tazeledi

6 ay önce Darıca’da faaliyetlerine başlayan Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun (KASDERFED) 18 Haziran Pazar günü yapılan ilk Olağan Genel Kurul toplantısında Kurucu Genel Başkan Musa Tunoğlu güven oyu olarak yeniden genel başkanlığa seçildi....

Başkan Tunoğlu; “Kocaeli KASDERFED’de bizim önceliğimiz Kastamonulu hemşeri derneklerini bir araya toplamak. STK'lar içindeki en sivil örgütlenmelerin hemşeri dernekleridir. Bu gönüllülük esasına dayanıyor. Bu gönüllük esasının temelinde ise yüksek bir aidiyet vardır. Bu aidiyet köyüdür, ilçesidir, ilidir ve yaşadığı şehirdir. Daha da ötesi vatandır" şeklinde konuştu.

Olağan Genel Kurul toplantısına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, STK, siyaset ve iş dünyasından katılımlar gerçekleşti.

Belediye Başkanı Bıyık; “Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’na katılarak kıymetli hemşerilerimizin bu heyecanına ortak olduk. Kurulduğu günden bu yana canla başla dernek için çalışan ve yeniden başkan seçilen Musa Tunoğlu ve yönetimini tebrik ediyor, görevlerinden başarılar diliyorum” dedi.

Musa Tunoğlu Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı; Deniz Ünal, Ergün Kepenek, Mehmet Dağ, Kamil Tunoğlu, Uğur Ayaş, Ahmet Ercan, Erdal Önemli, Şevket Doğan, Davut Kepenek, Özgür Köleoğlu, Fatma Keskinci, Murat Açıkgöz. Denetim Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı; Cüneyt Atalay, Uğur İrfan Ergün, Tamer Kaya.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum