37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...;

37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...

Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Beykoz Spor Ormanı’nda ‘Büyük Kastamonu Buluşması’ gerçekleştirdi....

Beykoz Gündem'de yer alan habere göre Genel Merkezi Beykoz’da bulunan KASDER’in organizasyonunda gerçekleşen buluşmaya İstanbul ve çevre illerden çok sayıda Kastamonulu vatandaş katılım gösterdi. Yaklaşık 37 bin Kastamonulu vatandaşın katıldığı buluşmada doyasıya eğlence vardı.

KASDER Genel Başkanı Remzi Şen ve Yönetimi, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve Yönetimi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Büyük Kastamonu Buluşması’na Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, eski Bakan Murat Başeskioğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Abdullah Akkuzu, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar ile çok sayıda Kastamonulu katıldı.


Beykoz Spor Ormanı'nda gerçekleşen Büyük Kastamonu Buluşması'nı Televizyon ve Radyo dünyasının önemli isimlerinden olan ve aynı zamanda da Kastamonulu Ufuk Acar sundu.

Katılım sağlayan protokol, Kastamonu'lu hemşehrilerine selamlama konuşması gerçekleştirirken, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Siyez bulgurundan yapılan etli pilav ve ayran ikram edilen programda vatandaşlar, sanatçıların türküleriyle, şarkılarıyla doyasıya eğlendi. (Beykoz Gündem)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum