Bursa KASDER’de yeni başkan ‘Babayiğit’;

Bursa KASDER’de yeni başkan ‘Babayiğit’

Bursa Kastamonulular Derneği (Bursa KAS-DER), Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleşen seçimde Başkan Selime Babayiğit oldu....

Bursa Kastamonulular Derneği (Bursa KAS-DER), Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleşen seçimde Başkan Selime Babayiğit oldu.

Bursa KAS-DER 9 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda Yeni Yönetim ve Denetim Kurlu seçimi yapıldı. Yapılan seçimde; Başkan Selime Babayiğit seçilirken, Başkan Yardımcıları F. Tunç Keskin ve Ercan Çapraz, Muhasip-Kadın Kolları Başkanı ise Yeliz Ünlü Sarılar oldu.

Bursa KAS-DER tarafından yapılan açıklamada; “Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği olarak 9 Temmuz 2023'de gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul toplantımıza istinaden dernek Yönetim kurulu başkanı seçimi ve Yönetim-Denetim Kurulu görev dağılımı yapılmıştır. Dernek başkanlığına seçilen Selime Babayiğit'i tebrik eder, başarılar dileriz. 28 yıl boyunca derneğimize büyük emeği geçen Onursal başkanımız Durmuş Yazıcı'ya da katkılarından ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” denildi. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum