Gurbetçi Kastamonulular, MHP’yi destekleyecek!;

Gurbetçi Kastamonulular, MHP’yi destekleyecek!

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Merkezi, 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem'i destekleme kararı aldı. Destek açıklaması KASDER'in sosyal medya hesabından da duyuruldu....

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ev sahipliğinde KASDER Genel Merkezi tarafından düzenlenen 3. Bölge Milletvekili adaylarının katıldığı çay sohbeti programına Genel Başkan Remzi Şen, Genel Başkan Vekili Kubilay Salihvatandaş, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çamur, Genel Merkez YKÜ İbrahim Aslan, şube başkanları ve ilçe ve köy dernek başkanları katıldı. Geniş katılımlı bu toplantının ardından milletvekilliği seçiminde MHP’ye destek kararı alındığı açıklandı.

KASTAMONU'NUN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Mİlletvekili Arzu Erdem’e KASDER Genel Başkanı Remzi Şen tarafından “Fahri Hemşehrilik Belgesi” takdim edildi. Yapılan açıklamada "Kastamonulu hemşehrilerimizin ve Kastamonu STK'larımızın her daim yanında olan, sosyal ve kültürel alanda önemli hizmet ve katkılar sağlayan, Kastamonu’muza sevgisini her ortamda dile getiren saygıdeğer vekilimiz Arzu Erdem'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

‘’KASTAMONU’MUZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK’’

MHP Milletvekili Arzu Erdem, KASDER'in partisi ve kendisine destek kararına teşekkür ederek şöyle dedi: "14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde İstanbul 3. Bölgede KASDER Genel Merkezi, ilçe dernekleri, köy dernekleri ve MHP’mizi ve fahri hemşerileri olarak şahsımı destekleme kararı alan KASDER Genel Başkanı Remzi Şen Beyin şahsında Genel Başkan Vekilleri Kubilay Salihvatandas, Mehmet Çamur, Genel Merkez YKÜ İbrahim Aslan, şube başkanları ile ilçe ve köy dernek başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Battalgazi ve Şerife Bacının torunu olarak güzel Kastamonu’muz için çalışmalarımız sürecek." (Türkgün)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum