Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Kastamonulu hemşehrimiz, İngiltere'de kalbine yenildi!
İngiltere'de yaşayan ve orada ticaret yapan Kastamonulu hemşehrimiz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Taşköprü Sarımsağı; Amerika'da kıymete bindi!
Çok az da olsa Kastamonu’da da ekimi yapılan ‘Çin Sarımsağı’; Amerika ve İngiltere’de ‘Ulusal Güvenlik Riski’ olarak gündemde yer alıyor.
‘Serap Ekmekci, tüm TBMM’yi aydınlatmış’
Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Nurten Ciğerci; 10 Aralık Kadın Platformu adına Belediye Meclisi toplantısında konuşma yaptı.
Türkiye'de Kuzey Işıkları göründü! Jeomanyetik Fırtına
Dünya'ya çarpan çok güçlü jeomanyetik fırtına nedeniyle ülkemizde ve dünyada tarihi anlara tanıklık edildi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu Üniversitesinden gururlandıran başarı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ), Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri alan bazlı sıralamasında üç farklı kategoride dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer almayı başardı.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Yabancı turistlerin kart harcamalarında rekor!
Mastercard, yayınladığı raporla 2023’ün ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artarken, turist sayısındaki artışa bağlı olarak işlem yapan kart sayısında ise yüzde 25 artış görüldü.
Kastamonulu iş insanı Dünyaya açıldı! Kritik tavsiyelerde bulundu
Kastamonulu iş insanı Özgür Gürsoy; Türk Markaları Devlet teşvikleri ile tüm dünyada tescil edilebileceğini fakat bunun için yapılması gereken bazı önemli noktalar olduğunu söyledi.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
İlk stajını Kastamonu'da yapmıştı, şimdi Fethiye Kaymakamı oldu
Kastamonu'da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği yapan Kayamkam Ertaş, yayımlanan Kararname ile Fethiye Kaymakamı olarak göreve başladı.
Yeni Kaymakam Tosya'da görev başı yaptı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle Tosya Kaymakamı olarak atanan Uğur Ünsal görev başı yaptı.
Aracını sıradışı yöntemle satıyor! Üstüne para verecek
Amasya’da yaşayan Alican Erdem, daha önce yaşadığı İngiltere’ye yeniden taşınmayı planlandığı için 47 yaşındaki klasik otomobilini sıradışı bir yöntemle satışa çıkardı. Erdem, 850 bin TL’ye satışı çıkardığı 1976 model klasik otomobilini alacak müşterisine sadece koleksiyoncularda bulunan aynı seriden 'bir deste eski para' hediye edecek. Otomobilin bütün parçalarını yenilettiği anlatan Erdem, "Yani arabamı satacağım, üstüne de para vereceğim” şeklinde konuştu.
Eski Araç Kaymakamı, hayatını kaybetti
Gümüşhane ve Trabzon illerinde Vali olarak görev yapan; Kastamonu’nun Araç ilçesinde de kaymakam olarak görev yapan Yücel Yavuz, hayatını kaybetti
DSÖ uyardı: Türkiye'de de satılan ilaç ölüme neden olabilir
DSÖ, bazı karaciğer hastalıklarının tedavisinde kullanılan "DEFITELIO" adlı ilacın sahte partilerinin Türkiye ve Hindistan'da satıldığını belirterek, iki ülkeyi uyardı.
Usta oyuncu Mehmet Ulay’dan üzücü haber! Almanya’da yaşamını yitirdi
Ruhsar, Hükümsüz, Mahkum gibi pek çok dizide yer alan usta oyuncu Mehmet Ulay, Almanya’da yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşında sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.
Maskeler geri mi dönüyor? Korkutan açıklama...
Pek çoklarının korkulu rüyası maskeler geri dönebilir! Kış ayları için uzmanından uyarı geldi.
Başıboş köpekler için harekete geçildi! 'Avrupa' çözümü geliyor
AK Partili kurmaylar, Batı ülkelerindeki uygulama örneklerine bakarak en insancıl çözümü üretecek.