Arama
Arama Sonuçları
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
Azdavay'da ormancılar eğitimde...
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü'nde barkod uygulaması, boylama, mesaha, standardizasyon ve dikili satış konularında eğitim düzenlendi.
Mazbatayı kim alacak? Oylar eşit çıktı
İnebolu’nun Boyran Mahallesinde mevcut Muhtar Ali Altun ve Mehmet Aksoy arasındaki muhtarlık yarışında büyük bir tesadüf yaşandı.
Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, gerçekleşen devir teslim törenin ardından 3. kez Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Devrekani'de Orman Haftası kutlaması
21-26 Mart Ormancılık Haftası, Devrekani ilçesinde de kutlandı.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
İlçelerde sürpriz isimler açıklandı!
2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları açıklandı.
Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'
31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi.
Kastamonulu acılı babanın ‘oğul’ feryadı!
Kastamonu’da ikamet eden 74 yaşındaki emekli başkomiser Hüseyin Akhüseyinoğlu, oğlunun kendisine şiddet uygulayarak, evden attığını iddia etti. Ailesinin evine gidemeyen Akhüseyinoğlu, Açıksöz Gazetesi’ne konuşarak sıkıntısını birer birer dile getirdi.
Film senaryolarını aratmayan hikâye
Kastamonu’dan trenle Çanakkale Savaşı’na gittiği sırada ağabeyi tarafından Eskişehir’de "Sen küçüksün" denilerek trenden indirilen ve zorluklara rağmen buraya yerleşen Recep Açıkalp’in ailesi, 4 kuşaktır kentte yaşıyor.  
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Civelek'ten Babaş yorumu; "Işığı düşünmeden kapatırsan..."
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahsin Babaş'ı tebrik etti. Başkan Civelek dikkat çeken açıklamasında; "Işığı düşünmeden kapatırsan , karanlıkta çok düğme ararsın. Kaldığın yerden yürüyeceksin inşallah Tahsin Başkanım" dedi.