Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!;

Taşköprü’de yeni dönem resmen başladı!

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, gerçekleşen devir teslim törenin ardından 3. kez Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu....


Belediye binası önünde gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından programda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, tüm Taşköprülülere teşekkür ederek sözlerine başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın tecrübeli bir başkan olduğuna dikkat çeken Uluay, tüm parti teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi.
Daha sonra kürsüye gelen Arslan, gayelerinin sadece Taşköprü halkına hizmet olduğunu belirterek, “5 yıl boyunca en iyi hizmetleri Taşköprü ile buluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere güvenen vatandaşlarımızın gece gündüz demeden hizmetinde olacağız” dedi.
Konuşmaların akabinde kurban kesimi ve yapılan duanın ardından makama geçilerek devir teslim tutanağı imzalanarak Belediye Başkanlığı mührü eski Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın tarafından yeni başkan Hüseyin Arslan’a takdim edildi.
Başkan Arslan, yaptıkları hizmetlerden dolayı Yalçın’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Yalçın ise Başkan Arslan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, daha sonra gelen tebrikleri kabul etti.
Programa AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’ın yanı sıra AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, partililer ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş katıldı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum