Arama
Arama Sonuçları
Hayırsever işadamlarından öğrencilere 5 yıldızlı hotelde iftar.
Kastamonu'da Ramazan ayının 13. gününde Dedeman Hotel'de hayırseverlerin desteğiyle Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği düzenlend
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Kastamonu Belediyesi ‘iftar sofrası’ kuracak
Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ramazan aylarında kurulan geleneksel iftar sofraları bu yıl Kuzeykent Mahallesi’nde kurulacak.
Kastamonulu ünlü iş adamı hayatını kaybetti!
Ülkemiz Kompresör sektörünün markası Dalgakıran Kompresör'ün kurucusu, marka babası Kastamonulu hemşerimiz Ömer Dalgakıran’ı 86 yaşında kaybettik.
Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Kastamonu’nun orta yerinde “çöp ev”
Kastamonu’da bir vatandaşın biriktirdiği eşyalar evini çöp eve düşürdü. Göreni hayrete düşüren evi gören vatandaşlar ise çaresiz vatandaş için yardım istedi. 
Hz. Pir türbesi, Kastamonulu genç mimara emanet!
Kastamonulu hemşehrimiz genç mimar Aslı Yılmaz, Kastamonu'nun en büyük değerlerinden ve önemli mekanlarından olan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon ve yenileme işinde  taşeron firma Murat Yanıkkaya adına mimar olarak çalışıyor. Ekim ayında başlayan restorasyon çalışmasında görev alan genç Mimar Aslı Yılmaz, türbede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; Aile Sağlığı Merkezi ve Ortaokul yaptırarak vatandaşların hizmetine girmesini sağlayan Hayırsever iş adamı Kemallettin Uçar, hayatını kaybetti.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Aytaç Eruz'un eşi Sakine Eruz'dan İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
Aytaç Eruz Anadolu Lisesi'ni yaptıran hayırsever Aytaç Eruz'un eşi Prof. Dr. Sakine Eruz, İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bahçelievler, çocuk parkına kavuştu...
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Bahçelievler Mahallesi'nde yeni çocuk parkı ve spor aletlerinin hizmete girdiğini açıkladı. Başkan Civelek açıklamasında; "En güzel çocuk parkımızı ve park spor aletlerimizi mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk" dedi.
Kendisi okuyamadı, 94 yıllık ömrünü eğitime adadı
Babasının okula göndermediği 94 yaşındaki hayırsever, okuyamamanın üzüntüsünü yaptırdığı okullarla gidermeye çalışıyor.
Cemaat, abdest alsın diye uzaktan su getiriyordu... İsmi çeşmeye verildi
Bozkurt Sakızcılar köyünde 49 yıl önce, cemaatin abdest alabilmesi için kendi imkanlarıyla camiye su taşıyan ve burada su deposu oluşturulmasında öncülük eden Cami İmam Hatibi Şakir Pehlivan'a köy halkı vefa gösterdi. Bozulan su deposu yeniden faaliyete geçirilerek İmam Pehlivan'ın adı çeşmeye verildi. Pehlivan duygulandığını ifade ederek; " İlk görev yerim burasıydı burada iyi dostluklarımız oldu, tüm köy halkımızdan Allah razı olsun" dedi.
Türbe çatısı yenileniyor...
İhsangazi ilçesinde bulunan Haraçoğlu Türbesi'nin çatısı yenileniyor.
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Hayırseverlerden 4 tekerlekli sandalye
Kastamonu'da bedensel ve zihinsel engeli olan özel bireyler için hayırseverler tarafından Kastamonu özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği'ne 4 adet tekerlekli sandalye alındı. Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz konuyla ilgili; "Yavrularımızın ailelerimizin yüzünü güldüren, hayatını kolaylaştıran herkesin Rabbim 2 cihanda yüzünü güldürsün İnşallah" dedi.
Emekli öğretmenden örnek davranış: 'Kitabının gelirini öğrencilere bağışlayacak'
Hanönü ilçesinde emekli öğretmen Muhittin Göksoy, kendi yazdığı kitabın satışında gelen geliri Hanönü Lisesi'nden mezun olan ve üniversite kazanan gençlere bağışlayacak.
"Allah damatlığını da görmeyi nasip eylesin"
Taşköprü Belediye Başkanlığı, hayırsever iş insanı Sadi Kaya’nın destekleri ile düzenlenen sünnet töreninde 45 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Kastamonulu hemşerimizden yaban hayata destek
Kastamonulu hemşerimiz Aksaray’da yufkacı Mustafa usta olarak bilinmektedir. Her sabah Kılıçaslan tepesine sırtlarına giderek, yaklaşık yirmi yıldır bölgede ki yaban hayvanlarına bayat ekmek ve yiyecek götürerek besliyor.
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.