Bakan Tekin ve Bilal Erdoğan İnebolu'ya geliyor;

Bakan Tekin ve Bilal Erdoğan İnebolu'ya geliyor

......

İnebolulu hayırsever hemşehrimiz Mecit Çetinkaya, İstanbul İbn-i Haldun Üniversitesi’nin 2023-2024 akademik yılı açılış töreninde bir araya geldiği Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ı İnebolu’ya davet etti. Bakan Tekin ve Erdoğan, Mecit Çetinkaya’nın İnebolu davetini kabul etti.

OKUL AÇILIŞLARI YAPACAKLAR

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 3 Kasım’da İnebolu’ya gelecek. Bakan Tekin ve Bilal Erdoğan, hayırsever Çetinkaya ailesinin ilçeye kazandırdığı Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Binnur Çetinkaya Mesleki Eğitim Merkezi olarak planlanan tarihi Karadeniz İlkokulu’nun açılışlarını gerçekleştirecek.

Tekin ve Erdoğan, Mecit Çetinkaya’nın davetini geri çevirmeyerek okul açılışları için 3 Kasım’da İnebolu ziyaretini gerçekleştirme kararı aldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Bilal Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili program önümüzdeki günlerde netlik kazanmış olacak. 

Kaynak: Kadir Yıldırım / Yeni İnebolu Gazetesi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum