Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor;

Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor

Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor....

THK’nın kuruluş yıldönümü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da bir dizi etkinlikler düzenleniyor. THK Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Şirin ve şube yönetimi etkinlikler kapsamında Vali Meftun Dallı’yı ziyaret ederek, çalışmaları ve gelecek için projeleri hakkında bilgiler verdi.

THK’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Şube Başkanı Ahmet Şirin; “Cumhuriyetimizin ve kurumumuzun banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türk Hava Kurumu 99 yaşında… Kuruluşumuzun 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden hayırseverlerimizi, gönüllülerimizi, yöneticilerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Dün cumhuriyetin kuruluşunda büyük görevler üstlenen Türk Hava Kurumu, bu günde Türkiye Yüzyılında ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için gençlerimize havacılığı sevdirmek, dinine, bayrağına, milletine vatan aşkıyla hizmet etmek için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edecektir. Türk Hava Kurumumuzun kuruluşunun 99. yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum