Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da haftasonu ‘bisiklet turu’ var
2011 yılından beri organize edilen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek. Kastamonu’da ise 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da Kışla Parkı’ndan start alacak.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Meteorolojiden Kastamonu'ya buzlanma uyarısı
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; bu hafta sonuna dikkat çekildi. 25 Ocak Perşembe günü itibariyle Kastamonu'nun bazı kesimlerinde kar yağışı etkili olacağı belirtilirken; ertesi günlerde de buzlanmaya karşı vatandaşlar uyarıldı
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
Eriş: Asıl olan kazanmaktır
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Kastamonu’nun kalbi Gazi'de atacak!
Kastamonusporumuz, aylar sonra yarın taraftarıyla buluşacak
Eyyam-ı Bahur gidiyor! Afrika sıcakları geliyor
Eyyam-u bahur ile kavrulurken, bir sıcak hava dalgası da Afrika’dan geliyor. Hafta sonunda tüm yurdu etkisi altına alacak olan Afrika sıcaklarıyla birlikte hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4-8 derece üzerine çıkacak.
KPSS oturumları haftasonu başlıyor
ÖSYM, 2023-KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının 23 Temmuz'da, Alan Bilgisi oturumlarının 29-30 Temmuz'da, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) oturumunun ise 6 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.
Perakendede fiyat artışı kaçınılmaz!
BMD Başkanı Sinan Öncel, son vergi zamlarının ardından maliyet ve talep enflasyonu nedeniyle zamların kaçınılmaz olacağını söyledi.
Aşırı sıcaklara kısa bir mola! Haftasonu…
Aşırı sıcaklara kısa bir mola! Haftasonu…
Fiyatlar artsa da vatandaş kaçmadı!
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte büyükbaş kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı. Satıcılar, bu yıl büyükbaş hayvanlara talebin arttığını, küçükbaşlara ise ilginin henüz görülmediğini söyledi.
Hz Pir sevdalıları, Kastamonu’ya akın ediyor
Ziyaret sırasında toplu halde ibadetlerini yapan vatandaşlar, külliye içerisindeki türbede de bol bol dua ettiler.
Altın Kızlar, avantajı kaptı
KASTAMONU BELEDİYESPOR PLAY-OFF FİNAL SERİSİNİN İLK MAÇINDA KONYAALTI’YI 33-34 YENDİ
Yeni kabine haftasonu belli oluyor
Bakanlar Kurulu’nun cumartesi günü açıklanabileceği belirtildi.
Kırmızı Grup’ta son viraja doğru
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta, geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.
Basketbol şöleni, haftasonu başlıyor
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan U14 Kızlar Basketbol Anadolu Şampiyonası ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Tosya İdmanyurdu özkaynak ile mücadele edecek
2016-2017 sezonu ile Kastamonu amatör liglerinde mücadeleye başlayan Tosya İdmanyurdu Spor Kulübü 2022-2023 sezonu ile alt yaş grupları yanında kendi yetiştirdiği sporcularla 2’nci Amatör lige katılmaya hazırlanıyor.
Kastamonu, İYİ Parti’nin en büyük kalesi olacak
İYİ Parti 3. Olağan Kastamonu İl Kongresi, haftasonu Rüya Düğün Salonu’nda düzenlendi. Kongre sonucunda rakibine büyük bir oy farkı atan Faruk Ataşalar, il başkanlığına seçildi.
Her haftasonu, bir yudum Kastamonu
Kastamonu’da hayata geçirilen proje ile üniversite öğrencileri, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini tanıyıp turistik bölgelerini gezme fırsatı buluyor.
Taş Mektep Oyuncak’a destek sözü
Kastamonu Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Taş Mektep Oyuncak’ markasıyla üretimi gerçekleşen ahşap oyuncaklar, aslen Kastamonulu olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın yanısıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekti.
‘28 yıldır siyaset üstü bir anlayışla bir araya geliyoruz’
>>>“10 Aralık, Kastamonu tarihinin önemli günlerinden biri olduğu gibi aynı zamanda kadınlar arasında dayanışma ruhunu da tazelediğimiz bir gündür. Tıpkı 1919 yılı 10 Aralık’ındaki nenelerimiz gibi, bugün ve gelecekte biz de siyaset üstü bir anlayışla bir araya geliriz ve törenimizi gerçekleştiririz. 28 yıllık geleneğimizin dışına çıkmamız, siyasi parti temsilcileri ya da farklı makamlardaki katılımcılara Cumhuriyet Meydanı’ndaki programımızda konuşma kürsüsünü vermemiz söz konusu olmamıştır.”
Geç kalan önlem alınıyor
Geçtiğimiz günlerde Bayanlar 2’nci Ligi’nde mücadele eden Taşköprüspor ile PTT Spor Kulübü arasında gerçekleşen müsabaka salonun çatısından damlayan su ve ardından bir sporcunun sakatlanmasından dolayı tatil edilmişti. Onarım için talimat verildi.
AK Parti'de haftasonu mesaisi
AK Parti İl Başkanlığı vefa buluşmaları ve muhtar buluşmalarına geçtiğimiz haftasonu da devam etti.
Eskişehir'den geldiler Daday’da kütüphane yaptılar
Eskişehir’den Kastamonu’ya gelen üniversite öğrencileri, Daday ilçesindeki bir okulda kütüphane oluşturmak için çalışmaya başladı.
Yurduntepe, sezonu erken açıyor
Ilgaz 2 Yurduntepe Kayak Tesisleri, sezonu erken açıyor. Ocak ayında kayakseverlere kapılarını açacak olan Yurduntepe Kayak Tesisleri'nde, 25 Aralık 2021 tarihinde pistlerini kayakseverlerin hizmetine sunacak.
KEAH'ta bahane değil çare var!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başarılı operasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediyor. Hastaneye şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle başvuran hastaya; zatüre sekeli ve aktif sigara içicisi olması sebebiyle çalışan kalpte baypas tekniği uygulandı.