Kırmızı Grup’ta son viraja doğru;

Kırmızı Grup’ta son viraja doğru

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta, geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı....

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta, geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. 35’inci hafta maçları sonunda Kocaelispor’un liderliği devam ederken, haftanın en farklı skorunu ise Pazarspor’u 7-1 mağlup eden Fethiyespor'dan geldi.

Deprem felaketinden dolayı lig haklarını donduran Adıyaman FK ve Diyarbekirspor'un maça çıkmamasından dolayı haftayı BAY geçen Kırşehir FK ile Uşakspor, hükmen galibiyet aldı.

Grup lideri Kocaelispor’un yanı sıra takipçileri Bucaspor 1928, İskenderunspor, 1461 Trabzon ve Vanspor FK ise haftayı kayıpsız kapattı. Kocaelispor'a 1-0 yenilen Karacabey Belediyespor, Ankara Demirspor'un da kazandığı haftada play-off hattının dışında kaldı.

Sezonun 35'inci haftasının en farklı galibiyeti Fethiyespor'dan geldi. Muğla temsilcisi deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor'u 1-7 gibi farklı bir skorla geçti.

Fethiyespor'un golleri Selçuk Alibaz (3), Oktay Balcı (2), Berkay Samancı, Murat Yılmaz'dan geldi. Pazarspor'un tek golü 90+4'te İlhan Topatar'dan geldi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum