Eriş: Asıl olan kazanmaktır;

Eriş: Asıl olan kazanmaktır

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu....

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haftalık basın toplantısında geçtiğimiz haftasonu Gazi Stadı’nda oynanan 24 Erzincanspor müsabakası ve önümüzdeki haftalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor’a karşı, iç sahada da 24 Erzincanspor karşısında alınan galibiyetlerin çok önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Eriş, bir veya iki oyuncu daha transfer edilebileceğini kaydetti.

“KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ, ÇOK DEĞERLİ”

Teknik Direktör Levent Eriş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ligin başlangıcı bizim için çok önemliydi. İlk hafta deplasmanda başlayan mücadelemiz sonrasında iç sahada ilk maçımızı da oynadık. Gördük ki çoluk çocuk, bayan erkek, anneli babalı birçok insanın tribüne gelmesi bizi çok mutlu etti. Demek ki onlara bir heyecan vermişiz demek ki onları inandırmışız. O yüzden bu konuda çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İç sahada kazanılacak maç da çok değerliydi. Öncelik içeride kazanmak bizim için asıl olan. Dışarıdan getirebildiğimiz kadar fazla puan getirmeyi, ama iç saha müsabakalarının hepsini kazanmayı arzu ediyorduk. Bu hafta da iç sahada karşımızda Erzincan gibi geçen haftanın kazanan bir takımı vardı. Çok tecrübeli, sağlam bir savunmaya sahip bir ekiple oynadık. Bu savunmaya karşı pozisyon üretmek bizim için zor oldu. Oyunda değişkenlikler yaparak kazandığımız bir müsabaka oldu. Talihsiz bir sakatlık sonrasında yaptığımız değişiklik, oyun formatında da değişikliklere neden oldu. O bölgede henüz hazır olmayan oyuncularımız vardı. İstediğimiz oyun formatına da döndürmeye çalıştık. Bunda da zaman zaman çok başarılı olduk. Ama yine söylüyorum asıl olan kazanmaktır. Kazanmak çok önemli, çok değerli. Bugün Menemen ve Iğdır’a baktığımızda kendi sahalarında puan kaybettiklerini görüyoruz. Bu ayrıntılar sezon başlangıçları için önemli.”


“FETHİYESPOR, ÇOK ZORLU BİR DEPLASMAN”

“Yolumuz çok zor. 34 müsabakanın daha olduğu bir lig oynanacak. Çok uzun boyutlu bir lig. Bu uzun boyutta her bir oyuncumuza ihtiyacımız olacak. Hala sezon başı çalışmaları gibi çalışmalarımıza devam etmekteyiz. İnşallah çocuklarımızı en hazır hale getirerek uzun lig maratonunda her birinden teker teker faydalanacağız. Bir iki oyuncu desteğine ihtiyacımız olabilir. Nasıl ve nerelere olacağını kararlaştırıp bir veya iki oyuncuyu daha dahil edip edemeyeceğimizi konuşuyoruz. Doğrular neyse onu yapmak istiyoruz. Bu sene 2’nci Lig, 1’inci Lig’den çok daha zor geçecek. Çok zor bir lig olacak. Bu takviyeler olur mu bekleyip göreceğiz. Maçtan sonra güzel yorumlar vardı. Oyun formatlarımızdaki değişiklikleri inceleyen yorumlar gördüm. Çok yakından takip edenler var, spor yazarlarımız var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Çok güzel yorumlamışlar. Bunlar çok değerli benim için. Sadece oyunun kazanan ve kaybeden tarafına bakanlar var Türkiye’de. Oyunun farkına varmak çok kıymetli. Bu hafta oynayacağımız Fethiyespor, çok zorlu bir deplasman. İlk haftayı BAY geçen ikinci hafta İnegöl’den puan alan bir ekip… Bu hafta da geçtiğimiz hafta cezalı olmasından dolayı oynamayan oyuncular dahil olacak. Onların da dahil olması Fethiye’ye farklı bir güç katacaktır. Onlar da ilk defa seyircisinin önüne çıkacaklar. Akşam müsabakası… Keyifli bir müsabaka olacak. Bizim hedefimiz, ideallerimiz var. Kimin ne düşündüğü ne yapmak istediği bizi ilgilendirmiyor. İdealler peşinde koşmak, hayallerimizi süslemek istiyorsak bizim içeride dışarıda kazanmayı arzulamak ve bunun için plan yapmamız zorunlu. İnşallah yolumuz çok aydınlık.” 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum