AK Parti'de haftasonu mesaisi;

AK Parti'de haftasonu mesaisi

AK Parti İl Başkanlığı vefa buluşmaları ve muhtar buluşmalarına geçtiğimiz haftasonu da devam etti....

Vefa Buluşmaları kapsamında geçtiğimiz aylarda önceki dönem il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı, önceki dönem ilçe başkanları ile de geçtiğimiz Cumartesi günü Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde buluştu.

ÜNLÜ: “SİYASİ GELENEĞİMİZDE ESKİ-YENİ DİYE BİR AYRIM YOKTUR”

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve İl Başkanı Doğan Ünlü'nün katıldığı buluşmada AK Parti'nin bir vefa hareketi olduğunu ifade eden İl Başkanı Doğan Ünlü; “AK Parti bir siyasi partiden öte bu ülkeye, bu memlekete hizmet davasının adıdır. Bu davanın sancaktarları vardır. Bu yolda bedel ödeyenler, cefakar insanlar vardır. Maddi manevi feragatlerle bu davaya hizmet edenler bu partide asla ama asla unutulmaz. Çünkü mensubu olduğumuz siyasi gelenekte eski-yeni diye bir ayrım yoktur, bu davanın yolcuları vardır. Bu anlayışın bir yansıması olan Vefa Buluşmalarımız kapsamında bugün de önceki dönem ilçe başkanlarımız ile bir aradayız. Eski günleri sıkça yad ettiğimiz, bugün yaptığımız çalışmalara dönük muhasebede bulunduğumuz, gelecek güzel günleri tasavvur ettiğimiz güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Katılan önceki dönem ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

MUHTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Diğer yandan bölge bölge düzenlenen muhtar buluşmalarına da devam eden AK Parti İl Başkanlığı muhtarların köyleriyle ilgili talep ve isteklerini dinliyor, yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Şeker bölgesindeki köylerin muhtarları ile haftasonu Öğretmenevinde biraraya gelen AK Parti Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel bölge muhtarlarından köylerinin taleplerini dinledi, çözüme kavuşturulması için çalışmaların yapılacağını belirtti. 

AK Parti'de haftasonu il ve ilçe teşkilatları tarafından yeni ekonomi modeline ilişkin hanelere ve esnaflara broşür dağıtımı da devam etti. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum