Kastamonu’nun kalbi Gazi'de atacak!;

Kastamonu’nun kalbi Gazi'de atacak!

Kastamonusporumuz, aylar sonra yarın taraftarıyla buluşacak...

Geçtiğimiz haftasonu sezonun ilk maçında Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle sezona güzel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, sezonun ikinci haftasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Yarın Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşma 16.30’da başlayacak.

Yeni sezonda hedefini ‘şampiyonluk’ olarak koyan ve kadrosunda; Abdülaziz Solmaz, Okan Eken, İlyas Kubilay Yavuz, İsmail Güven, Özgür Yılmaz, Yalçın Kılınç, Zahit Fındık ve Yusuf Türk gibi bu liglerin yıldız isimlerinin yanı sıra Alptekin Çaylı, Yusuf Talum ve Abdullah Yiğiter gibi genç yıldız adaylarını barındıran Kırmızı Siyahlılar, aylar sonra ilk kez taraftarının karşısına çıkacak.

KSK YÖNETİMİNDEN TARAFTARA ÇAĞRI

GMG Kastamonuspor yönetiminden yapılan açıklamada; “2023-2024 futbol sezonu kapsamında, Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaların bilet fiyatı yönetim kurulumuzca 50 TL olarak belirlenmiştir. Bu vesileyle, tüm taraftarlarımızı 3 Eylül Pazar günü Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak 24 Erzincanspor karşılaşmasına davet ediyoruz” denildi.

ERİŞ: “TARAFTARIMIZIN HER BİREYİNE İHTİYACIMIZ VAR”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş son toplantısında; “6 yıl aradan sonra sezona galibiyetle başladık. Böyle bir galibiyetin ardından ilk defa da bu hafta Gazi Stadı'nda işte Kastamonu taraftarının karşısına çıkacağız. Ben taraftarımızdan şunu rica ediyorum; İstanbul'dan Ankara’ya gelen Ankara'ya bir sürü taraftarımız oldu. Buradan otobüslere Ankara'ya giden taraftarımız oldu. Bizim iç saha maçlarında taraftarımızın her bireyine ihtiyacımız var. Şampiyon olmak istiyorsak iç sahada oynayacağımız bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Çünkü biz 2 puan ortalamasıyla şampiyon olmayı planlıyoruz. Bu hedefimizin yakalanması için Gazi Stadı’nda ki bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Bunun içinde taraftar desteğine ihtiyacımız var. Kastamonu'nun coşkuyla beklediği ve takımımızın taraftarı ile buluşacağı müsabaka için çok heyecanlı ve arzuluyuz. Böylesine zorlu bir müsabakada onlara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz” ifadelerine yer vermişti. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum