Arama
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu'nun acı günü
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun kayınpederi hayatını kaybetti.
Gölköy mezunu asırlık çınar hayatını kaybetti
Gölköy mezunu asırlık çınar hayatını kaybetti
Kastamonu Gölköy Köy Enstitüsünden mezundu...
1929 Çaycuma doğumlu, 1947-1948 eğitim öğretim yılı Kastamonu Gölköy Köy Enstitüsü mezunu öğretmen Saim Şen hayatın kaybetti.
Devlet, Kastamonu’da iki taşınmazı daha satılığa çıkardı
Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü; Gölköy ve Subaşı’nda iki taşınmazı satılığa çıkardı.
MUHTELİF İNŞAAT YAPI MALZEMESİ ALIMI
KASTAMONU JANDARMA KOMANDO EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
HAVUZ YAPILMASI YAPIM İŞİ
KASTAMONU ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak bölge, ilçe ve mahalleler
Kastamonu’da 13 Eylül 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi hangi bölge, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Bayram seyran dinlemiyorlar
Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri bayramda da olsa evsel katı atık toplama faaliyetlerini il genelinde sürdürüyor.
Kastamonu’ya veda ediyor
2014- 2023 yılları arasında Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev yapan Okul Müdürü Atasever Yiğit’in, Kastamonu’daki görev süresi sona erdi.
AĞIR YÜK RAFI ALIMI
KASTAMONU JANDARMA KOMANDO EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
Kastamonu merkez ve ilçelerinde bugün planlanan elektrik kesintileri (02 Mayıs Salı)
Başkent EDAŞ, Kastamonu merkez ve ilçelerde gerçekleştireceği planlı elektrik kesintisi bilgilerini paylaştı. 02 Mayıs Salı günü Kastamonu’da gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintileri şöyle.
Sebat ile sanata bir ömür
1949 yılında Kastamonu Merkeze bağlı Kasaba Köyünde dünyaya gelen 71 yaşındaki Naht ustası Mehmet Hamzaoğlu, yıllarını adadığı ve hala araştırmaktan geri durmadığı sanatını ve çok saygı duyduğu meslek hayatının ayrıntıları haberimizde...
"Projenin kadınlarımıza yeni bir soluk getireceğini umuyorum"
Tarım ve Orman ​İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından onaylanarak uygulamaya başlanılan "Kastamonu Topraklarında Kurt Üzümü Köysel Kadın Çiftçi Dönüşümü Yayım Projesi Paydaş Bilgilendirme Toplantısı", 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Proje Paydaşı Sarıkonak Kadın Kooperatifine ait Konakta düzenlendi.
Eşsiz doğasıyla Gölköy Yaşam Resort sizleri bekliyor
Kastamonuluların ve diğer çevre illerin de en çok tercih ettiği doğasıyla eşsiz bir yaşam alanı sunan Gölköy Yaşam Resort Otel, müşterilerine kaliteli ve güvenli eğlence vaadediyor. Rahat konforlu ve tarihi dokuya uygun odalarıyla müşterilerini Kastamonu’yla bütünleştiren Gölköy Yaşam Resort Otel, lezzetli mutfağıyla damakları şenlendiriyor. Gölköy Yaşam Resort aynı zamanda Üzüm Kızı markasıyla, birbirinden ünlü isimleri Kastamonulularla buluşturuyor. Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden sıkılanlara muhteşem doğasıyla eşsiz yaşam alanı sunan Gölköy Yaşam Resort, bu eşsiz doğasına sizleri çağırıyor…
Tokat ve Amasya’ya inceleme gezisi
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından uygulanan "Mürver Yetiştiriciliği ve Ürünlerinin Değerlendirilmesi Projesi" kapsamında Tokat Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Merkezi Müdürlüğüne bir inceleme gezisi düzenlendi.
21 kişiye sertifika verilecek
İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte olan “Mürver Yetiştiriciliği ve Mürver Ürünlerinin Değerlendirilmesi Projesi” bünyesinde Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz arasında 28 Nisan 2022 tarihinde İşbirliği Protokolü imzalandı. İmzalanan Protokol kapsamında Kastamonu Orman Fidanlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gölköy Fidanlık Şefliğinde Kastamonu Merkez Halk Eğitim Merkezi ve ASO işbirliği ile 7 Haziran 2022 tarihinde başlayan “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kursu” düzenlendi.
“Çiftçilerimize yüksek gelir getirecek”
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 2021 yılında uygulamaya konulan Mürver Yetiştiriciliği ve Ürünlerin Değerlendirilmesi Projesi kapsamında Daday ilçesinde tarla günü düzenlendi.
Cengiz Akın vefat etti
Tarım Bakanlığı’ndan emekli Genel Müdür Yardımcısı, Yüksek Ziraat Mühendisi Cengiz Akın hayatını kaybetti.
Komandolardan 19 Mayıs’a özel nefes kesen gösteri
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda komandolar tarafından yapılan gösteri nefes kes
“Halkımızın bir saat daha tahammülü kalmadı”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı ile İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in katılımıyla, CHP İl Başkanlığı Mehmet Sezer Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak; “Kendi saraylarının ışıkları sönmesin diye tüm ülkeyi karanlığa gömen bu zalim yönetimi artık halkımızı bırakın bir gün daha, bir saat daha sırtında taşımaya tahammülü yoktur, kalmamıştır. Bu şehrin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyoruz. Cumhuriyetimizi 2’nci yüzyılında hem ülkemizde hem şehrimizde vatandaşlarımızın özlemini duyduğu hakkı hukuku ve adaleti önceleyen yönetim anlayışıyla buluşturacağız” dedi.
Gölköy’de yeşil alanın arttırılması talebi reddedildi
Kastamonu İl Genel Meclisi Ocak ayı olağan toplantıları devam ediyor.
Üç büyük mahallede bu gece elektrik yok!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Candaroğulları Mahallesi ve Kuzeykent Mahallesi'nde bu gece elektrik kesintisi yaşanacak. 09 Aralık tarihinde 01.00 ile 06.00 arasında elektriklerin kesileceği öğrenilirken, kesintinin sebebi ise arıza onarım, bakım ve yatırım olarak açıklandı.
2022 yılı bütçesi, 197 buçuk milyon
Kastamonu İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantılarının bitmesiyle, 2021 meclis maratonu sona erdi.
Demir ailesi sözünü tuttu
Önceki dönem Milletvekili Murat Demir ve ailesi tarafından yapımı üstlenilen camii, 12 Ekim Cuma günü ibadete açılacak.