Kastamonu’ya veda ediyor;

Kastamonu’ya veda ediyor

2014- 2023 yılları arasında Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev yapan Okul Müdürü Atasever Yiğit’in, Kastamonu’daki görev süresi sona erdi....

Görev yaptığı süre içerinde birçok başarıya imza atan Yiğit, kuruma getirdiği yenilikçi yaklaşımlarıyla öğretmen ve öğrencilere öncülük etti. Özel yetenekli öğrencilerin gelişimlerini en üst düzeyde gerçekleştirebilmeleri için gerek bölgede gerekse Türkiye genelinde yapılan projelerin hazırlanmasının ve gerçekleştirilmesinin hem maddi hem manevi destekçisi olan Atasever Yiğit’in, müdürlüğü süresince birçok projede önemli dereceler elde edildi. 

Yiğit’e atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen programda Kastamonu’dan ayrılan Atasever Yiğit; "Kastamonu'da görev yaptığım süre boyunca yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen  tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor,  birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum." dedi.

Yiğit’in 2023 Haziran ayı itibariyle Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev süresi sona erdi. Yiğit, Ordu ilinin Gölköy ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum