Eşsiz doğasıyla Gölköy Yaşam Resort sizleri bekliyor;

Eşsiz doğasıyla Gölköy Yaşam Resort sizleri bekliyor

Kastamonuluların ve diğer çevre illerin de en çok tercih ettiği doğasıyla eşsiz bir yaşam alanı sunan Gölköy Yaşam Resort Otel, müşterilerine kaliteli ve güvenli eğlence vaadediyor. Rahat konforlu ve tarihi dokuya uygun odalarıyla müşterilerini Kastamonu’yla bütünleştiren Gölköy Yaşam Resort Otel, lezzetli mutfağıyla damakları şenlendiriyor. Gölköy Yaşam Resort aynı zamanda Üzüm Kızı markasıyla, birbirinden ünlü isimleri Kastamonulularla buluşturuyor. Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden sıkılanlara muhteşem doğasıyla eşsiz yaşam alanı sunan Gölköy Yaşam Resort, bu eşsiz doğasına sizleri çağırıyor…...



AKGÜN; “AYNI ANDA 60 KİŞİYE KADAR AĞIRLAYABİLİYORUZ”

Gölköy Yaşam Resort’un işletmecisi ve sahibi Bahar Akgün, Gölköy Yaşam Resort hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Eşsiz bir doğaya ve geçmişe sahip olan bu mekan hakkında konuşan Otel sahibi Bahar Akgün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gölköy bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var. Çünkü annemin doğduğu yer ve dedemin çiftliğiydi burası. Daha sonrasında ailemizle birlikte buraya bir otel yapmaya karar verdik. Burası 20 dönümlük bir arazi. Arka tarafta, dedemin 100 yıllık konağı var. Bunun haricinde eski binalarımız mevcut. Ben aynı zamanda mimarım, amcam Fatih Akın da müteahhit. Bu otelin yapımına birlikte el attık ve otelimizde Kastamonu mimarisini yansıtmaya çalıştık. Odalarımız, konak tipi odalar. Oyma mobilyalarımız mevcut. Aynı zamanda bahçe odalarımız da var, country tarzında. Burada toplam 20 odamız mevcut. 20 odanın 6’sı aile odası. Burada aynı anda 60 kişiye kadar ağırlayabiliyoruz. Müşterilerimizin tüm gün keyifli vakit geçirebilecekleri, doğal alanlarımız var. Yüzme havuzumuz, piknik alanlarımız, tenis kortumuz, 400 metrelik bir kavak yolumuz var. Müşterilerimiz hem yürüyüş yapıp hem de ata binebiliyorlar. Dolayısıyla burada konaklayan müşterilerimizin bir günü çok keyifli geçiyor.”


“BAĞLANTILARIMIZ SAYESİNDE ÜNLÜ İSİMLERİ KASTAMONULULARLA BULUŞTURUYORUZ”

Bodrum Türkbükü’nde bir otelleri daha olduğunu vurgulayan Bahar Akgün; “Öte yandan Bodrum’da da bir otelimiz mevcut. Bu otelimiz son iki yıldır faaliyet gösteriyor. Bodrum Türkbükü’nde çok güzel bir beachimiz mevcut. Beach, otel ve sahnemiz Üzüm Kızı markası altında. Üzüm Kızı bize ait bir marka. Bütün yaz çok ünlü sanatçılarımızı ağırladık. Çok keyifli bir yaz geçirdik. Oradaki bağlantılarımız sayesinde de ünlü isimleri Kastamonulularla buluşturabiliyoruz. Bu bizim için keyifli bir ayrıcalık” dedi.




“KASTAMONULULAR BU EĞLENCEYİ KAÇIRMASINLAR”

Gölköy Yaşam Resort Üzüm Kızı Meyhanesi’nde önemli isimleri ağırlayacaklarını da kaydeden Bahar Akgün; “Kadınlı erkekli gelinip, güvenle eğlenilebilecek bir alan yaratmaya çalıştık. Medeni bir şekilde içki içilen ve eğlenilebilen Üzüm Kızı markası altında taçlandırdığımız güzel bir mekana sahibiz. Güçlü bir mutfağımız var. Her tür meze ve yemeğimiz çıkıyor ve müşterilerimizden lezzeti dolayısıyla olumlu geri dönüşler alıyoruz. 2 Kasım’da Sakiler’i ağırlayacağız. Daha sonrasında ise Metin Arolat ve Deha Bilimlier gelecek. Bunun dışında, yerel sanatçılarımız burada haftanın 4 günü sahne alıyorlar. Bu kış bunu biraz daha hareketlendirmek istedik. Güçlü isimlerden Nihan Heper’i getirdik ve haftanın 3 günü bizim yerel sanatçılarımızla birlikte sahne alacak. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Gürkan ve Ahmet Tufan’la birlikte sahne alacak. Çıtayı ciddi anlamda yükselttiğimizi düşünüyoruz. Bu isimler Anadolu’ya normalde gelmiyorlar. Dediğim gibi Bodrum’da güçlü isimlerle çalıştığımız için, güçlü bağlantılara sahip olduğumuz için bizleri kırmayarak buraya gelecekler. Bence Kastamonulular bunu kaçırmasınlar. Sanatçılarımızı buraya getirirken, kar amaçlı gütmüyoruz. Tam tersi çoğu zaman cebimizden harcıyoruz. Aslında bu çok önemli bir buluşturma. Kastamonu'ya bu sanatçıları getirebilmek gerçekten hiç kolay değil. Kastamonu'yu tüm gününü keyif ve dinlenceyle geçirebileceği, akşam ise 7'den 70’e her yaştan insanın eğlenebileceği bu mekanımızda ağırlamak istiyoruz. Özellikle de kadınlarımızı burada görmek istiyoruz. Gölköy Yaşam Resort'ta çok keyifli bir kış geçecek.  ‘Kastamonu, bütün kış Üzüm Kızı’nda eğlenmeli’ diyorum ve herkesi davet ediyorum.  Tüm Kastamonulularımızı ve herkesi buraya bekliyoruz” dedi.



AT BİNİCİLİĞİ GÖLKÖY YAŞAM RESORT’TA ÖĞRENİLİR

Türkiye Jokey Kulübü tarafından hara olarak tescil edilen Gölköy Yaşam Resort, müşterilerinin ata binerek hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak bir maneje de sahip. Gölköy Yaşam Resort, at biniciliği konusunda merakı olanlara, alanında uzman ve profesyonel kadrosuyla binicilik kursu hizmeti sunuyor. Atların bakımından, nasıl iletişim kurulacağına kadar detaylı bilgi veren Gölköy Yaşam Resort, at biniciliğini deneyimlemek bu konuda kendini geliştirmek isteyenler için doğru adres.



AKGÜN; “AT BİNİCİLİĞİNİN BİLEREK VE GÜVENLE YAPILMASI GEREKİYOR”

At biniciliği konusunda profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini dile getiren Gölköy Yaşam Resort’un işletmecisi ve sahibi Bahar Akgün;  “Alanımızda, çok güzel bir at ahırımız, manejimiz mevcut. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından hara olarak tescil edildik. Burada at yetiştiriciliği de yapıyoruz, pansiyon hizmeti de sunuyoruz, gelen müşterilerimize binicilik dersleri de veriyoruz. Eğer müşterilerimiz at biniciliğinde belli bir seviyeye gelirlerse atlarımızla safariye çıkıyoruz” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZ MUHTEŞEM DOĞAMIZDA, EĞİTMEN EŞLİĞİNDE ATA BİNEBİLİYOR”

Kastamonu’da genellikle ata binmeyi, resim çektirmek için istediklerini dile getiren Akgün; “Müşterilerimizin bu taleplerini geri çevirmiyoruz, onları kırmıyoruz. Ancak burada binicilik kursları da veriyoruz. Bu dersleri alırlarsa, bütün temel ata biniş tekniklerini öğretiyoruz. Ata sadece binmek değil, ilişki nasıl kuruluyor, bakımı nasıl yapılıyor bunları öğretiyoruz. Hevesi olan insanlarımız, şahsına ait atlarını buradaki pansiyonumuza getirip koyabiliyorlar. Bakımını üstlendiğimiz atlara, istedikleri zaman gelip binebiliyorlar. Müşterilerimiz, muhteşem bir doğaya sahip olan alanımızda, eğitmen eşliğinde ata binebiliyor, binicilik eğitimi alabiliyorlar. Gelen müşterilerimize sadece resim çekinmek için ata binmekten ziyade, burada temel biniş eğitimi vermek istiyoruz. Binicilik, bilerek ve güvenle yapılması gerekir” diye konuştu. 






Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum