Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Yılın mesleği dolandırıcılık uzmanlığı
LinkedIn tarafından yapılan araştırmayla Türkiye’de bu yılın yükselecek meslekleri belirlendi. Listenin başında ‘dolandırıcılık uzmanlığı’ var.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
İstanbul'da deprem!
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Bursa'dan da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem sonrası yaptığı açıklamada " AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı
2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
Belediyede Hasan Baltacı beklentisi!
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde siyasi partiler, hazırlıklarını sürdürürken; Cumhuriyet Halk Partisi’nde de dikkat çeken kulisler var… Geçtiğimiz günlerde CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin’in paylaşımı da dikkat çekerken; CHP kulislerinde ‘Hasan Baltacı’ dışında bir isim gündeme gelmiyor.
İtfaiyeciler, elektrikli araçların karışabileceği kazalara tatbikatlarla hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal: "Teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz"
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Türkiye’nin kalbi Filistin için atacak
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Teşkilatı, Konya’daki büyük mitinge tam kadro katılıyor
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.