CHP il başkanı ve 25 üye AK Parti'ye geçti iddiası...;

CHP il başkanı ve 25 üye AK Parti'ye geçti iddiası...

......

Karabük'te il, ilçe başkanları ve 25 üyenin AK Parti'ye geçiş yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

CHP Karabük İl ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanları Burhan Durmuş ve Berkay Yirmibeş ile birlikte 25  genç üyenin AK Parti'ye geçiş yaptıkları önü sürüldü.

CHP Karabük İl Başkanlığı ise bu geçişlerin, daha önce partiden ilişkilerin kesilen kişiler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Ayrıca bu kişilerin görevlerinden alındığı ve bazı etik dışı taleplerde bulundukları iddiasıyla açıklama yapıldı.

İL BAŞKANLIĞI: "GÖREVLERİNDEN ALINMIŞLARDI"

CHP Karabük İl Başkanlığından yapılan açıklama şu şekilde; “Bu gelişmeler, siyasi arenada yaşanan değişimler ve parti içi dinamiklerin yansıması önemli bir gelişme olarak görünüyor. Ak Parti'ye yapılan bu geçişler, siyasetin sürekli olarak devam etmesi ve eksiksiz bir alan olduğunu gösteriyor ve değiştirilen seçimlerde edinilenler sahip olabilir.

Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan rapor neticesinde, Burhan Durmuş ve Yönetim Kurulu'nun görevini kötüye kullanmaktan dolayı parti tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla 20 Eylül 2023 tarihinde görevlerine son verilmiştir. Kendisinin ve yönetiminin İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi sıfatıyla AKP'ye geçtiği gerçeği yansıtmamaktadır. Yukarıda belirtildiği tarihte, ekte bulunan sebeplerden dolayı görevlerinden alınmışlardır.” 

Kaynak: İnanış Gazetesi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum