Dev firma, Kastamonulu boyacılarla buluştu;

Dev firma, Kastamonulu boyacılarla buluştu

......

Tek vardiyada 180 bin ton boya üretebilme kapasitesiyle sektörün öncü firmalarından olan Polisan Kansai Boya, Kastamonulu boyacılarla bir araya geldi.
Ev sahipliğini Hedef Yapı Market’in yaptığı buluşmada, firma yetkilileri Kastamonulu boyacılara seslendi. Sektörel gelişmeler, piyasa koşulları ve artan ürün çeşitlilikleri hakkında bilgi veren Polisan Kansai Boya yetkilileri, sunum sonrası boyacıları dinledi.
Sunum sonrasında Kastamonulu ustalara aralarında Polisan platformunda kullanabilecekleri dijital avantajların da olduğu hediyeler takdim edildi.

“HERKES KENDİNİ BOYACI İLAN EDİYOR”
Buluşmaya 50 kadar Kastamonulu boya ustası katılırken, 22 senedir boyacılık yapan Sefa Davran; “Kastamonumuzda bu buluşmaya ön ayak olan Hedef Ticaret ailesine teşekkür ederiz. Pandemi dönemi ve sosyal medya nedeniyle bizim zanaatımız da zor zamanlar geçirmeye başladı. Herkes kendini boyacı ilan ediyor. İnternetten boyalarını alıyorlar, video izleyip yapmaya çalışıyorlar. Sonra yapamayınca bize geliyorlar. Bu nedenle daha çok malzeme gidiyor, sonra fiyat konusunda atışmalar yaşanıyor. Seneler içerisinde müşterilerimizin istekleri de değişiyor. Hastalıklar çıkıyor. Evlerde kullanılan malzemeler değişiyor. Tüm bu değişikliklere bizimde ayak uydurmamız gerekiyor. Böyle toplantılar sayesinde bizlerde yeni şeyler öğreniyoruz. Bizler için Kastamonumuza gelen Polisan yetkililerine ve buluşmaya ev sahipliği yapan Hedef Yapı Market ailesine tekrardan teşekkür ederim” dedi.

Buluşma sonrası birlikte yemek yiyen ustalar, Hedef Yapı Market ailesi ve Polisan Kansai Boya yetkilileri tekrar buluşmak üzere sözleşti.

“KASTAMONULU USTALARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İçerisinde Hedef Yapı Market, Hedef Tarım Market, Hedef İnşaat ve ciftciburada.com gibi kuruluşları barındıran Hedef Ticaret, Kastamonulu ustaları desteklemeye devam edeceklerini açıkladı. Şirket
Genel Müdürü Hasan Bülent Eynihan; “Ustalarımız, zanaatkarlarımız bizler için çok değerlidir. Elimizden geldiğince bayilik ağımız ve kurduğumuz işbirlikleriyle Kastamonulu ustalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Ustalarımızla sektörün öncü firmalarını buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum