Arama
Arama Sonuçları
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
‘Serap Ekmekci, tüm TBMM’yi aydınlatmış’
Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Nurten Ciğerci; 10 Aralık Kadın Platformu adına Belediye Meclisi toplantısında konuşma yaptı.
Çatalzeytin'de 'Ezan Okuma' yarışması heyecanı
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık ve Bilaller Ezan Okuma İl Yarışması, Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Erdoğan'dan ‘sivil anayasa’ çağrısı…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “85 milyonun tamamının sahipleneceği ve 'İşte benim Anayasam' diyerek baş tacı edeceği bir metni artık milletin takdirine sunmamız gerekiyor" dedi.
120 Öğretmen Kastamonu'da buluştu
Eski adıyla İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü yeni adıyla Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 1974-1978 mezunlarından 120 emekli öğretmen Kastamonu'da buluştu.
61/1-E trafik cezası kodu nedir? cezası ne kadar?
Kamu hizmetini gerçekleştiren yolcu taşıtlarının, duraklarına her iki yönden levhalar dahilinde 15 metre içerisinde park etmek yasaktır. Bu tür park durumunu gerçekleştiren tüm araçlar için ortak biçimde idari yaptırım cezası uygulanır. Özellikle bu cezanın kodu 61/1 e trafik cezası olarak ön plana çıkar. Hangi bölge olursa olsun kamu hizmeti sağlayan tüm yolcu taşıtları için bu durum geçerlidir. Şehir içi veya şehirlerarası tüm araçlar için bu konuda belirli bir bölge belirlenmiştir. Her iki taraf bünyesinde 15 metre içerisinde yolcu taşıtlarının bölgesine park etmek, idari yaptırım üzerinden para cezası ile cezalandırılır.
Yeni Kastamonu Müftüsü, Konya'ya Şeyh Şaban-ı Veli’nin sözüyle veda etti
Kastamonu’ya atanan Konya Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, ilçeye veda etti. Müftü Derin, ilçeye; Kastamonu’nun önemli evliyalarından Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’nin "Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle’’ sözüyle veda etti.
‘Ehliyetim var’ diye güvenmeyin! Ceza yağıyor
Motosiklet ehliyet sınıflarıyla ilgili yanlış bilgi kafalarda soru işareti bıraktı.
"Kastamonu, milli iradenin yanında olduğunu gururla gösterdi"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman Kastamonu halkı da Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve milli iradenin yanında olduğunu büyük bir gururla göstermiştir" ifadelerine yer verdi.
İmamoğlu'na hapis istemi
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan dava açıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni yola çıktı
'Demokrasi ve Milli Birlik Treni', Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katıldığı törenle uğurlandı.
Kulağına ilk ezanı Başkan Vidinlioğlu okudu
Hastaneye giderek genç anne ve babaya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Vidinlioğlu, erkek bebeğin kulağına ise ilk ezanı okudu ve ismini koydu.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Şehit Aybüke öğretmen mezarı başında anıldı
PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, kabri başında anıldı.
Kadir Şeker'e 10 yıl 10 ay ceza
10 yıl 10 ay ceza alan Kadir Şeker'in cezası, Yargıtay tarafından onandı.
İşte en az oyu alan parti!
Türkiye'nin Musul eski Başkonsolosu Öztürk Yılmaz'ın kurduğu Yenilik Partisi, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili genel seçimlerinde yüzde 0,02'lik oy oranı ile en az oy alan parti oldu.
MHP’den Taşköprü'de gövde gösterisi
14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü İlçe Başkanlığı tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda Açık Hava Toplantısı düzenlendi.
İdari para cezalarına yüzde 25 indirim geldi!
On binlerce kişiyi ilgilendiren cezalara yüzde 25 indirim uygulanacak.
‘Bu talan düzenine son vereceğiz’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, partisinin Devrekani mitinginde yaptığı konuşmada, AK Parti Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi.
‘Tüm afetlerden sonra sözlerimizi yerine getirdik’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla’da tersane işçileriyle bir araya geldi. Bakan Kurum, “Hep birlikte 21 yıldır devletimiz için, vatandaşımız için, ülkemiz için koşturuyorsak, çocuklarımız içindir. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek içindir. O yüzden el ele vereceğiz. Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
‘Ailemiz geniş, herkese yer var’
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı iken görevinden ve partisinden istifa eden Nihat Azizoğlu, arife günü düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.
'37 bin 732 terörist etkisiz hale getirildi'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İster silah, ister helikopter versinler, teröristlerin arkasında kim olursa olsun bizi durduramayacaklar. Mehmetçik 24 Temmuz 2015’ten itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi ve getirmeye devam ediyor” dedi.
Emin Çınar: 'MHP, Kastamonu'da birinci olacak'
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Milletvekili Adayı Emin Çınar, düzenlenen programda
MHP, milletvekili adaylarını tanıttı
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
İftara ne kadar kaldı?
n bir ayın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte sağlıklı ve yetişkin tüm Müslümanlara farz kılınan oruç ibadeti başladı.