‘Ailemiz geniş, herkese yer var’;

‘Ailemiz geniş, herkese yer var’

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı iken görevinden ve partisinden istifa eden Nihat Azizoğlu, arife günü düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı....

 Nihat Azizoğlu ile birlikte yaklaşık 100 kişi daha AK Parti’ye üye ye katıldı. Nihat Azizoğlu ile birlikte yaklaşık 100 kişi daha AK Parti’ye üye oldu.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü tarafından Nihat Azizoğlu’na ve partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

ÜNLÜ: "CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DE REKOR DÜZEYDE OY ALACAĞIZ"

Törende konuşan İl Başkanı Ünlü; “Ramazan ayı içinde milletvekili adaylarımızla birlikte güzel bir çalışma performansı sergiledik. 14 Mayıs’a kadar hep beraber gönül birliğiyle, el ele, kol kola çalınmadık kapı bırakmadan hedefimiz üç milletvekilini meclise göndermek. Bunu daha önce de söyledik, şimdi de söylüyoruz yarın da söyleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza Kastamonu’da büyük bir teveccüh var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de rekor düzeyde oy alacağımızı düşünüyoruz. Yaklaşık yüzde 69 gibi bir oy oranımız vardı biz bunu en az 10 puan üstüne çıkarmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bir taraftan Cumhur İttifakı olarak da istişareli bir şekilde Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerle de çalışmalarımı birlikte yürütüyoruz. Onların da kendi çalışma programları var. Türkiye’nin en önemli seçimi olan bu seçimde de iki kutup oluşmuş durumda. Bir tarafta Cumhur İttifakı’nı oluşturan vatanını, bayrağını, devletini seven, ülkenin geleceğini yarınlarını düşünen evlatlarını düşünen Cumhur İttifakı; bir tarafta adı Millet ama ne olduğu belli olmayan terör örgütleriyle kol kola gezen, Avrupa’dan, Amerika’dan desteğin, dağdan talimatın geldiği karmakarışık zillet ittifakı, illet ittifakı var. Biz bu seçimi hakla batılın seçimi olarak da görüyoruz. Bu kritik en önemli seçim. Adeta bizim kurtuluş savaşı mücadelesindeki bir seçim arifesindeyiz. Zaman zaman partimize, gerçeği doğruyu gören insanlar katılım sağlıyorlar: Birçok siyasi partiden, özellikle son dönemdeki 7’li maşanın yaptıklarını, birlikteliklerini görenler, sadece bu ülkenin bu zamana kadar yapılmış hizmetlerini yok etmek adına kurulmuş olan bir ittifak olduğunu görenler… Biz bunlara fırsat vermeyiz” ifadelerini kullandı.

“AYNI SAFTA BULUNMAK ZORUNDAYIZ"

Muhalefetin hedefinin Türkiye’yi kaosa sürüklemek olduğunu savunan Ünlü; “Böyle bir siyasi atmosferin olduğu ülkeden bizim gibi inançları, değerleri olan insanlar aynı saflarda yürümeye mecbur değil mi, mecburuz. Bulunduğumuz konum ne olursa olsun biz aynı safta mücadele etmek zorundayız. Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak diyor Cumhurbaşkanımız. Bunları savunan bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımız aynı yolda yürümek, aynı safta bulunmak zorunda. Çünkü karşımızda oluşan ittifak Türkiye’nin önüne set vurmak, Türkiye’nin gelişmesini önlemek, Türkiye’yi kaosa sürüklemek hedefindeler. 21 yıldır yaptığımız tüm kazanımları yok etmeye, bitirmeye hazırlanıyorlar. Bir hedefleri, bir planları, bir projesi olmaz mı siyasi partilerin, bunların yok. Bunların olmadığı gibi bir de bugüne kadar yapılanları yok etmeye dönük bir zihniyet anlayışıyla mücadele ediyoruz. Yüce Rabbim bunlara fırsat vermesin” dedi.

"DİĞER PARTİLERDEN DE ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ"

Milliyetçi muhafazakar seçmenlere seslenen Doğan Ünlü; “Bugün de hem Nihat Azizoğlu ağabeyimiz burada. Yine bu önemli süreçte, ülkenin geleceğini bekasını düşünerek Azizoğlu ağabeyimizle birlikte İYİ Parti’den partimize katılacak arkadaşlarımız var. Bu bir başlangıç. Devamı gelecek. Nihat ağabey aslında her zaman AK Partili olmuş ama bir vesileyle kısa bir dönem de olsa İyi Parti saflarına geçmiş, orada da il başkan yardımcılığı görevini ifa ederken önümüzdeki süreci görerek, ülkemizin geleceğinin AK Parti’de olduğunu, bu ülkenin liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu görerek safımıza katılıyor. Allah razı olsun. Kendisiyle birlikte birçok arkadaşımız da AK Parti’ye katılıyorlar. Bizim ailemiz geniş. Herkese yer var. AK Parti ailesinde herkese yer var. Burası sizin yuvanız, eviniz. Samimiyetle, tevazuuyla, gayretle çalışan; vatanını, bayrağını, devletini, dinini, ezanını düşünen insanların yer bulduğu noktadır AK Parti. Sizlere hoş geldiniz diyorum. Devamı gelecek diye düşünüyorum. Diğer partilerden de arkadaşları bekliyoruz. Özellikle İYİ Parti’deki milliyetçi muhafazakarlara yuvanıza dönün demiştik. Bugün başladı. Ben yine buradan sesleniyorum. Yuvaya dönme vakti geldi de geçti bile. Bir an önce yuvalarınıza dönün. Biz sizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Nihat Azizoğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ile Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Azizoğlu ve partiye katılan diğer üyelere rozetlerini taktı.







Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum