‘Bu talan düzenine son vereceğiz’;

‘Bu talan düzenine son vereceğiz’

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, partisinin Devrekani mitinginde yaptığı konuşmada, AK Parti Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi....

 Melezoğlu’nun tüm siyasi gücünü eşi ve oğlu işe aldırmak için ortaya koyduğunu iddia eden Erbilgin; “Sizlerin çocuklarını geriye bıraktırıp, kendi çocukları için çalışıyorlar. Bunlardan yurtsever olmaz. Bunlar, ezanı, bayrağı ve vatan sevgisini yapsa yapsa suçlarına örtü yaparlar” dedi.

Hikmet Erbilgin, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Korkmayın bu mafya düzenine, talan düzenine son vereceğiz. Onlar bu ülkenin ekmek meselesi konuşulsun istemiyorlar. Onlar bu ülkenin adalet meselesi konuşulsun istemiyorlar. Onlar, talanın, soygunun konuşulmasını istemiyorlar. AK Parti ne ise İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu odur. Hayrettin Melezoğlu ne ise AK Parti odur. Hepimizin birleşeceği ulvi bir ay da, Ramazan ayında iftarda, herkesin olduğu yerde muhtarlarımıza hakaret etmekten geri durmamış. Ancak Hayrettin Melezoğlu, Devrekani insanını bilmiyor, tanımıyor. Bu topraklar Hakkı’nın değil, halkın dediği olacak dediği topraklar. Bu topraklar haksızlığa boyun eğmeyenlerin toprakları. Devlet insanları işe alır, ekmek verir. Kendi eşini yedekteyken, asile aldırmış Hayrettin Melezoğlu. Yani sizlerin çocukları için çırpınacağı yere kendi eşi için çırpınmış. Siyasetini kendisi için yapmış. Kendisi zenginleşsin diye yapmış. Yetmemiş oğlunu işe koymaya çalışmış. O gencimiz ne yapsın; Kaymakama gitmiş demiş ki ‘Beni babam gönderdi, AKP İlçe başkanı’. Sayın Kaymakam, bu meselenin sakatlanacağını düşünmüş ki o mülakatı iptal etmiş. 3 ay boyunca iptal etmek zorunda kalmış. Ne olmuş o kaymakama, AKP ilçe başkanının dediğini yapmadığı için buradan gönderilmiş. Burada bir belediye başkan adayı vardı. İlçe Özel İdare müdürüydü. Oğlunu torpille işe aldırdı. Sizlerin çocuklarını geriye bıraktırıp, kendi çocukları için çalışıyorlar. Bunlardan yurtsever olmaz. Bunlar, ezanı, bayrağı ve vatan sevgisini yapsa yapsa suçlarına örtü yaparlar.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum