Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Türkiye’de görüldü; Kastamonu’ya doğru geliyor!
Uzman açıkladı; Türkiye’de familyası tespit edilen canlı, Kastamonu’ya doğru yayılıyor.
Kastamonu Üniversitesi, hızla büyüyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, 2024-2025 akademik yılında açılacak olan ikisi doktora, ikisi lisans ve biri ön lisans programı olmak üzere beş yeni bölüm için Kastamonu Üniversitesine onay verdi.  
Taşköprü'ye yeni göz doktoru!
Taşköprü Devlet Hastanesi'nde Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Esen Çakmak Cengiz atandı. 
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Kurtoğlu 'doktor' unvanı aldı!
Kastamonu Özel İdare Basın Yayın sorumlusu Cebrail Keleş'in kızı Aslıhan Keleş Kurtoğlu Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bilim dalında 'doktor' unvanı kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Hastanede sitem!
Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir Hastanede vatandaşlara seslendi. Demir açıklamasında; "18 bin nüfuslu Araç'a 2, 40 bin nüfuslu Tosya'ya 1 uzman... Daha da başka söyleyecek bir şey yok" dedi.
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Kastamonu Üniversitesi’ne 20 Milyon TL destek!
Kastamonu Üniversitesi’nde 25 Ocak 2024 Perşembe günü Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı’nın katılımı ile “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Kastamonu Üniversitesine Genel Bakış” konferansı düzenlendi.
Kastamonu’nun kanatsız meleği! Bu sesleri duyun
Kastamonu’da ikamet eden ve beş yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığına sahip olan minik Çınar Berk, Kastamonu’ya kısılan sesini duyurmak istiyor. Çınar Berk’in ailesi, yaşanan sıkıntıları, ellerinden tutulmayışını Açıksöz Gazetesi’ne anlatarak Kastamonu’ya seslendi.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”
‘Beni mahvetti!..’  Kastamonulu sanatçının büyük pişmanlığı
Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç, bir televizyon programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
Kastamonu'ya yeni doktorlar atandı
Geçtiğimiz hafta açılan kadrolara doktor atamaları gerçekleşti ve Kastamonu'da göreve başlayacak olan doktorlar belli oldu.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Kastamonu'da 8 ilçeye yeni uzman doktor kadroları!
114’ncü dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçları açıklandı. Açıklanan kura sonuçlarına göre Kastamonu’ya toplam 12 doktor kadrosu daha açıldı. Kastamonu'da Araç, Azdavay, Pınarbaşı, Cide, Bozkurt, Taşköprü, İnebolu ve Merkeze yeni doktor kadroları açıldı.