Arama
Arama Sonuçları
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Enüs Koç kimdir? Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü kimdir?
Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü olarak görev yapan Enüs Koç kimdir? Enüs Koç nerede doğdu? Enüs Koç hangi okulda okudu? tüm soruların cevabı haberimizde
Kastamonu'da 82 yaşında fakülte 3.sü olarak mezun oldu
Kastamonu Üniversitesi'nde 4 yıl önce eğitim hayatına başlayan 61 yaşındaki kadın Fen Edebiyat Fakültesini birincilikle bitirirken, 82 yaşındaki vatandaş ise Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesini üçüncülükle bitirdi.
Birincilik Kastamonu’da yapılacak
Atletizm Grup Birinciliği 10 ilden sporcuların katılımıyla Kastamonu ev sahipliğinde yapılacak
Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu
Kastamonu Üniversitesi'nde çalışan personellerin birlik ve beraberlik duygusunu artırmak amacıyla düzenlenen Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın voleybol branşında şampiyonlar belli oldu.
KÜ Ay Yıldız Turnuvası’nın şampiyonu SBF
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF), Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın basketbol branşında şampiyon oldu.
Merkez Bankası’nda bir ilk: ‘Kadın başkan’ geliyor
ABD’DE “MÜTHİŞ TÜRK KIZI” OLARAK TANINIYOR
Taşmektepliler Togg servisine talip
GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ OLAN ELEKTRİKLİ MOTORLARI TAMİR EDECEK USTALAR BU OKULDA YETİŞİYOR
‘40 Hadis’ Yarışmasında ödüller dağıtıldı
40 Hadis Okuma Yarışması Final Programında öğrenciler birincilik için ezberledikleri okudu.
Liseli şefler ‘en iyi yemek’ için ter döktü
Yöresel lezzetler ve Türk mutfağına yönelik farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen yemek yarışmasında finale yükselerek birinci olmak isteyen lise öğrencileri, en güzel yemekleri yapabilmek için mücadele verdi.
Daday MYO’dan Ulusal başarı
Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu (MYO) Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Atçılık ve Antrenörlüğü Programı öğrencileri, binicilik yarışmalarında gösterdikleri üstün performanslarla dikkat çekmeye devam ediyor.
Migros, Kastamonu Siyez Bulguruyla Avrupa Birincisi oldu…
Migros, Avrupa’nın en saygın süpermarket dergisi European Supermarket Magazine tarafından düzenlenen Avrupa Özel Markalar Ödülleri’nden iki birincilik ödülü aldı. Ödüllerden biri de Kastamonu Siyez Bulguru’nun oldu.
Doğa GSK, Türkiye Şampiyonası’na gidecek
Kastamonu Doğa Gençlik Spor Çankırı'da 7-10 Nisan tarihleri arasında yapılan midi kızlar grup müsabakalarında Kastamonu'yu temsil etti.
Kastamonu Üniversitesi'nden birincilik
Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Üniversite Araştırma Proje Yarışmasında 1'inci oldu.
KÜ öğrencileri proje yarışmasında 1’inci oldu
Kastamonu Üniversitesi’nde Ar-Ge tabanlı çalışmalar ve proje üretme kültürü yaygınlaşıyor.
Kızlarda 23 Ağustos, erkeklerde Cide Şehit Necmi Yıldırım şampiyon
Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Küçükler Kız – Erkek Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.
Oyuncaklarıyla yarıştılar
Kastamonu'da düzenlenen ve 14 ilden 74 adayın başvuru yaptığı Ulusal Ahşap Oyun ve Oyuncak Tasarım Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.
Üçüncülük Kastamonu'dan geldi
Ankara'da açılan 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisi'nde öğretmenlerin eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği "Öğretmen Olmak" temalı resim yarışmasının sonuçları açıklandı. Kastamonu'dan yarışmaya katılan Hasan Barış Çiçek'in eseri üçüncülük ödülüne değer bulundu.
Ensar Vakfı'ndan anlamlı yarışma
Ensar Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen Hz. Peygamber’in (sav) güzel ahlakını ve İslam inanç esaslarını konu alan "Sana Emanet" çevrimiçi bilgi yarışmasına kayıtlar devam ediyor.
Kitaplarını afetzede öğrencilere hediye edecekler
Kastamonulu yazarlardan Şair ve Yazar Yasemin Ünlü ile Şair ve Yazar Burcu Tektaş çok anlamlı bir projeyi hayata geçirdiler. Yasemin Ünlü ve Burcu Tektaş birlikte kaleme aldıkları “SEVGİLİ HERKES ‘Ve Usulca Fısıldadı Hayat: Beni Oku!’” kitabını hayırseverlerin katkılarıyla Bozkurt’ta afetzede ortaöğretim ve lise öğrencilerine hediye edeceklerini açıkladılar.
Türkiye üçüncüsü Kastamonu’dan
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 18. Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Finali Muş’ta gerçekleştirildi.
Sporun geleceği, ANALİG müsabakalarında önemli işler başardı
2021 – 2022 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları’nda Kastamonu’yu temsil eden sporcu ve takımlar göz doldurdu.
Abana’da şenlikler dolu dolu
Abana’da 37’ncisi düzenlenen Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında gerçekleştirilen plaj futbolu, sokak basketbolu ve plaj voleybolu turnuvaları yoğun katılımla tamamlandı.
Tosya’da ödüllü Kese Tasarım Yarışması
Tosya ilçesinde, ülke genelindeki tiftik dokumacılığının az sayıda örnekleri arasında yer alan nadir kumaşlardan biri olan Tosya Kesesi için yarışma düzenlenecek. Tosya Pirinç Festivali’nde, Tosya'da dokunmuş tiftik kumaşlardan yapılacak tasarımlar sonucunda en iyiler belirlenecek.
Dozer, Kastamonu’ya birincilikle döndü
Kastamonu'da yaşayan Orhan Öztürk Topçu'nun “Dozer” isimli köpeği, Ankara'da köpeklerin özellikleri ile yarıştığı yarışmada birincilikle döndü.
Felakete rağmen pes etmediler
11 Ağustos 2021 yılında selin vurduğu Bozkurt’ta öğrenciler sporda önemli başarılar elde etti.
Yarışmadan, derecelerle döndüler
KATSO’dan,Uluslararsı Robot Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, teşekkür belgesi ve hediye verildi.