Enüs Koç kimdir? Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü kimdir?;

Enüs Koç kimdir? Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü kimdir?

Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü olarak görev yapan Enüs Koç kimdir? Enüs Koç nerede doğdu? Enüs Koç hangi okulda okudu? tüm soruların cevabı haberimizde...

ENüS KOÇ NEREDE VE NE ZAMAN DOĞDU?

Enüs Koç, 15 Mayıs 1967 yılında Emirdağ'da doğdu.

ENüS KOÇ NEREDE OKUDU?

1983-1984 yılları arasında Eskişehir Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu ve bu okulu birincilikle bitirdi. Üniversite sınavlarına girdi ve ilk sene Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliğini kazandı. 1984-1988 yılları arasında bu üniversitede lisan eğitimini tamamlayarak bitirdi.

DİĞER BİLGİLER

1993-2000 yılları arasında Kastomonu Entegre A.Ş Gebze Tesislerinde çalışıp İşletme Müdürlüğüne kadar yükseldi. Bu şirkette çalışırken Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde eğitimini sürdürerek M.B.A master derecesini alarak mezun oldu. 2002 yılında ise, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde Mühendislik Masteri yaparak Orman Endüstri Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. İlerleyen günlerde yurt dışında Akademik Dergilerde bilimsel yazıları yayınlandı. 2000-2006 yılları arasında SFC Entegre Orman Ürünleri A.Ş' de Fabrika Müdürü olarak görev yaptı. Aynı anda Dortek Kapı A.Ş Fabrika Müdürlüğü görevini de yürüttü. 2007 yılından bu tarafa Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü olarak görev yapmaktadır. Enüs Koç evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum