KÜ Ay Yıldız Turnuvası’nın şampiyonu SBF;

KÜ Ay Yıldız Turnuvası’nın şampiyonu SBF

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF), Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın basketbol branşında şampiyon oldu....

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF), Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın basketbol branşında şampiyon oldu.

Kastamonu Üniversitesi’nde çalışan personelin birlik ve beraberlik duygusunu artırmak amacıyla düzenlenen personeller arası basketbol turnuvasına 8 takım katıldı. Akademik ve idari personelin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada şampiyonluğa Spor Bilimleri Fakültesi ulaştı.

Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde 14 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen turnuvanın basketbol branşında Spor Bilimleri Fakültesi takımı şampiyon oldu. Final maçında kıran kıran geçen mücadelede, Spor Bilimleri Fakültesi takımı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı takımını mağlup ederek birincilik kupasını kazandı. 

Finalisteler, ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil’in elinden aldı. 

Final maçları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan ve çok sayıda akademik ile idari personel ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Bu maçlarda mücadele eden akademik ve idari personel, gösterdikleri performanslarla büyük beğeni topladı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı takımı ise çekişmeli bir mücadele sonrasında turnuvada ikincilik kupasını elde etti. Üçüncülük kupası ise Orman Fakültesi takımının oldu. İhsangazi MYO takımı ise turnuvadan dördüncülükle ayrıldı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum