Kitaplarını afetzede öğrencilere hediye edecekler;

Kitaplarını afetzede öğrencilere hediye edecekler

Kastamonulu yazarlardan Şair ve Yazar Yasemin Ünlü ile Şair ve Yazar Burcu Tektaş çok anlamlı bir projeyi hayata geçirdiler. Yasemin Ünlü ve Burcu Tektaş birlikte kaleme aldıkları “SEVGİLİ HERKES ‘Ve Usulca Fısıldadı Hayat: Beni Oku!’” kitabını hayırseverlerin katkılarıyla Bozkurt’ta afetzede ortaöğretim ve lise öğrencilerine hediye edeceklerini açıkladılar....

Geçtiğimiz yıllarda almış olduğu şiir ve edebiyat ödülleriyle ilimize Türkiye birincilikleri kazandıran Yasemin Ünlü ve edebiyatın farklı alanlarında kıymetli çalışmalar gerçekleştiren Burcu Tektaş, hayata geçirdikleri projeyle okurların hayal dünyasına dokunacaklar. Sosyal sorumluluk alanında her zaman duyarlı projeler gerçekleştiren memleket sevdalısı iki kıymetli yazarın iyiliğin ortak paydasında buluşarak hazırlamış oldukları proje; öncelikle geleceğin mirası gençlerin, çocukların ve yediden yetmişe herkesin düşünce ve anlam dünyalarına katkı sağlayacak. Yasemin Ünlü ve Burcu Tektaş birlikte kaleme aldıkları “SEVGİLİ HERKES ‘Ve Usulca Fısıldadı Hayat: Beni Oku!’” kitabı ile okurların bilinç perdelerini aralamayı hedefliyorlar. 

“ÖNYARGILARA TESLİM OLMADAN CESARETLE ADIM ATMAYA ÇAĞIRIYORUZ SİZLERİ”

Yasemin Ünlü ve Burcu Tektaş; ortaklaşa kaleme aldıkları kitapları hakkında bilgi vererek; “SEVGİLİ HERKES kitabında yaşadığınız rutin hayatın dar alanından çıkmaya, alışkanlıklarınızı sorgulamaya, korkularınızın üzerine gitmeye, hayallerinize uzanan yolda, önyargılara teslim olmadan cesaretle adım atmaya çağırıyoruz sizleri. Hayat okunmayı bekleyen bir kitap gibi karşımızda duruyor, peki hayatı nasıl okumalıyız? Okuduğumuz hayatı, hayatınıza nasıl geçirmeliyiz ve gelecek nesillere nasıl aktarmalıyız hususunda sizlere rehberlik etmeye çalıştık. Kitapta; zamanı nasıl verimli kullanmanız gerektiğinden, başarının sırlarından, özgüven ve empatiden, merhametten, önyargılardan, bireyin farkındalık geliştirmesi ve mantıklı kazanımlara erişmesinden, başarının şifrelerine kadar daha birçok konuda siz değerli okurlarımıza sesleniyoruz. Bu anlamlı projenin; herkesin de destek olacağına inandığımız bir tarafı var. Sosyal sorumluluk bilincine vakıf olan herkesin desteklenmekten hoşnutluk duyacağı bu projemize desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandılar. 

“HALKIMIZI BU PROJEYİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUZ”

İlk etapta Kastamonu Belediyesi’nin projelerini 300 kitapla desteklediğini söyleyen Ünlü ve Tektaş; “Edebiyata, sanata, kültüre her daim öncülük eden kıymetli belediyemiz; ‘SEVGİLİ HERKES’ kitabından ilk etapta 300 adet alarak, gençlerin okuma serüvenine katkıda bulundular. Tüm iş adamlarını ve eğitime her daim katkı sağlayan, iyiliği ilke edinmiş duyarlı halkımızı bu projeyi desteklemeleri için davet ediyoruz. Güzelliklerin ortak paydasında geleceğimizin mimarı çocuklarımızı ve gençlerimizi önemseyen bu projeye, herkesten tam destek istiyoruz. Kitap başta geçtiğimiz yıl sel felaketinden oldukça etkilenen hepimizin iyilikte birlik olarak seferber olduğu, yaralarını hızlıca sarma gayretine girdiğimiz Bozkurt ilçemizdeki ortaöğretim ve lise öğrencilerine Kastamonu Belediyesi’nin de katkılarıyla, iş adamları ve duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarıyla hediye edilecektir. Sizlerde imkânlarınız dâhilinde bu projeye destek olmak istiyorsanız; SEVGİLİ HERKES kitabından alarak, gençlere hediye edilmek üzere bizlere ulaştırabilir yahut çevrenizdeki gençlere hediye edebilirsiniz” dediler. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum