Migros, Kastamonu Siyez Bulguruyla Avrupa Birincisi oldu…;

Migros, Kastamonu Siyez Bulguruyla Avrupa Birincisi oldu…

Migros, Avrupa’nın en saygın süpermarket dergisi European Supermarket Magazine tarafından düzenlenen Avrupa Özel Markalar Ödülleri’nden iki birincilik ödülü aldı. Ödüllerden biri de Kastamonu Siyez Bulguru’nun oldu....

Migros, Avrupa’nın en saygın süpermarket dergisi European Supermarket Magazine tarafından düzenlenen Avrupa Özel Markalar Ödülleri’nden iki birincilik ödülü aldı. Ödüllerden biri de Kastamonu Siyez Bulguru’nun oldu.

 

Migros, Anadolu Lezzetleri’nden Kastamonu Siyez Bulguru ve Hurmalı Mardin Çöreği ürünleri ile European Supermarket Magazine tarafından düzenlenen Avrupa Özel Markalar Ödülleri’nden iki birincilik ödülüyle döndü.

Yenilik, tasarım ve tat ölçütleri ile değerlendirilen yarışmada, Anadolu Lezzetleri Kastamonu Siyez Bulguru, "Yemek Eşlikleri" kategorisinde birinci seçilirken, Anadolu Lezzetleri Hurmalı Mardin Çöreği ise "Kahvaltı Ürünleri" kategorisinde birinci oldu. Jüri üyeleri, Anadolu Lezzetleri Hurmalı Mardin Çöreği'ni ambalajı ve lezzeti ile birinci sınıf kalitede bularak ödüle layık görürken, Anadolu Lezzetleri Kastamonu Siyez Bulguru ise inovatif ürün, mükemmel fiyat dengesi ve değerlere saygılı duruşu ile öne çıktı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum