Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu;

Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu

Kastamonu Üniversitesi'nde çalışan personellerin birlik ve beraberlik duygusunu artırmak amacıyla düzenlenen Ay Yıldız Personel Turnuvası'nın voleybol branşında şampiyonlar belli oldu....

Akademik ve idari personelin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada erkekler ve kadınlar kategorilerinde mücadele eden takımlar arasında büyük bir rekabet yaşandı. Turnuvada voleybol branşında erkekler kategorisinde 10 takım, kadınlar kategorisinde ise 2 takım yer aldı.

16 Haziran cuma günü Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen voleybol turnuvasının final maçında erkeklerde Eğitim Fakültesi şampiyonluğu kazanırken, kadınlarda ise gerçekleşen müsabakalar sonucunda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi takımı birinci oldu.

Erkekler kategorisinin final maçında Eğitim Fakültesi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımları karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan maçta Eğitim Fakültesi takımı, rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı takımı ise ikincilik kupasını kazandı. Üçüncülük kupasını Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı takımı kazanırken Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ise turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

Kadınlarda ise Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi takımları karşılaştı. Müsabakaların sonucunda, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi takımı birincilik kupasını kazanırken, Sağlık Bilimleri Fakültesi ise ikincilik kupasını kazandı.

Turnuvanın final maçlarında mücadele eden takımlar ödüllerini; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kerem ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül'den aldı.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum