Arama
Arama Sonuçları
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Taşköprü’ye müjde!
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'dan sevindiren haber geldi. Uzun zamandır beklenen içme suyu arıtma tesisi tamamlandı ve açılış için gün saymaya başladı.
Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla Kastamonu’da bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.
Kastamonu'daki çalışmalar komşu ilin dikkatini çekti
Kastamonu'da yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dikkatini çekti. Esen, çalışmaları yerinde inceledi
"Sadece yol yapmıyoruz..."
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, sosyal medya hesabından Devrekani İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin fotoğrafını paylaştı. Başkan Altıkulaç açıklamasında; "Biz sadece yol yapmıyoruz ki..." ifadelerine yer verdi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
"Fikir ve önerileri, bizim için yol gösterici"
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilçenin önde gelen büyüklerinden esnaf Abdulmuttalip Çalışkan, Hasan Aydın VE İsmail Sirke ile bir araya geldi. Başkan Kavaklıgil ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili onların fikir ve önerilerini dinledi. Başkan Kavaklıgil; "Kendilerinin eşsiz fikir ve önerilerini dinlemek bizler için oldukça önemli ve yol gösterici" dedi.
Erdoğan, G20 liderlerine kitabını takdim etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde, devlet başkanları ve liderlere, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Yaşanabilir Bir Dünya İçin Türkiye'nin Sıfır Atık Yolculuğu" kitabını takdim etti.
Belediye arıtma tesisi kuruluyor! Artık musluk suyu içilebilecek
Taşköprü ilçesinin en büyük sıkıntılarından biri olan içme suyu problemi hayata geçirilen proje ile çözüme kavuşuyor.
Vidinlioğlu: ‘Beyt’ül-malı koruduk, belediyeye disiplin getirdik’
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin’in ev sahipliğinde teşkilat üyeleri ile düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Başkan Vidinlioğlu'ndan 3 müjde ard arda geldi
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, bu gün katıldığı bir açılışta konuşma yaparken 3 ayrı müjde verdi.
Taşköprü, içme suyuna Aralık’ta kavuşuyor
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprülülerin yıllardır beklediği müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
Vidinlioğlu’na bir ödül daha…
Yerel Yönetimler Dergisi, “Altyapı Hizmetleri Alanı”nda proje ödülüne layık gördü.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Şenpazar'da yapımına başlanıldı: "İlçemize hayırlı uğurlu olsun"
Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, ilçede İçme suyu arıtma tesisi yapım işinin başladığını duyurdu. Başkan Çınar açıklamasında; " İçme Suyu arıtma tesisimizin İlçemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz" dedi.
"Belli saatlerde su veremeyeceğiz"
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, arıtma tesisinden suyun şebekeye verilmesine az bir zaman kaldığını belirtti.
Tosya'da İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı: Yüzde 80 elektrik tasarrufu
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, içme suyu arıtma tesisinin tamamlandığını ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini açıkladı. Başkan Kavaklıgil açıklamasında; "Elektrik faturalarımızdan yüzde 80 tasarruf etmeye başladık bile. Sizler , bu güzel memleketimizin güzel insanları her şeyin en iyi , en güzeline layıksınız. Hemşehrilerimize memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İmamoğlu'na hapis istemi
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan dava açıldı.
İGM temmuz maratonu sona erdi
İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan son toplantısı dün düzenlenen oturumla gerçekleştirildi.
Tosya'ya dev altyapı yatırımı
Tosya ilçesinde alt yapı çalışmaları başlatıldı. İlçeye toplamda bin metre yeni hat çekilecek.
Borç yükü azaldı, yatırımlar arttı
BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, SON 4 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARA DİKKAT ÇEKTİ
Su arıtma tesisi faaliyete geçti
Azdavay İlçesinde içme suyu hattına arıtma cihazları kuruldu.
Taşköprü İSAT için, Tosya'da örnek incelemesi
Taşköprü İSAT için, Tosya'da örnek incelemesi
"Hazırlıklı olun"
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç önümüzdeki hafta Pazartesi gününden Cuma gününe kadar ilçede içme suyu arıtma tesisi ile mevcut şebeke hattının bağlanması çalışmaları dolayısıyla ilçenin büyük kısmına içme suyu verilmeyeceğini açıkladı.
Kastamonu’dan Almanya’ya topyekûn çıkarma!
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği’nin nihai yararlanıcı olduğu, Avrupa Birliği IPA-II dönemine ait hibe programı çerçevesinde devam eden KASMİB (EKAY) Entegre Katı Atık Yönetimi Projesi kapsamında yurt dışı teknik gezi düzenlendi. Vali Avni Çakır’ın da ilk gün katıldığı teknik gezi programında Almanya’daki katı atık ve geri dönüşüm tesislerinde incelemeler yapıldı.