Vidinlioğlu: ‘Kimin ne dediğine değil, ne yaptığımıza baktım’;

Vidinlioğlu: ‘Kimin ne dediğine değil, ne yaptığımıza baktım’

......

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, saha incelemelerini aralıksız sürdürüyor. Birim müdürleriyle birlikte Candaroğulları Kooperatif Evleri, Yunus Emre Camii, parke, asfalt, yeni kreş alanı hafriyat ve Şekerevleri köprüsünde devam eden çalışmaları inceleyen Vidinlioğlu, ekiplerin şehrin her köşesinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü vurguladı.


“BİZ ÇALIŞIYORUZ, KASTAMONU KAZANSIN İSTİYORUZ”

Dört yılda birbirinden özel projeleri şehre kazandırdıklarını ve günlük değil geleceğe dönük projeler yaptıklarını söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Biz çalışıyoruz, Kastamonu kazansın istiyoruz. Önce, ülkem ve milletim diyerek çıktığımız yolda üretken belediyecilik anlayışıyla KASMEK’ten Atıksu Arıtma Tesisi’ne, Oyuncak Kütüphanesi’nden, yaşam alanlarına, Huzurevi’nden Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Millet Bahçesi’nden semt sahalarına varıncaya kadar onlarca projeyi tamamladık. Hepsi şehrin geleceğine dönük adımlar. Bugüne kadar kimin ne dediğine değil, bizim ne yaptığımıza baktım. Görmek isteyen herkes gördü. Bugün şehrimizde hemşehrilerimizin yaptığımız çalışmaları yakından takip ettiğine bir kez daha tanıklık ettim. İnşallah hemşehrilerimizden aldığımız güçle daha nice projeleri ortak akıl ile Kastamonu’ya kazandıracağız” dedi. 


“ÇOCUKLARIMIZA DAHA GÜZEL BİR KASTAMONU BIRAKMAK ADINA PROJELER ÜRETİYORUZ”

Kastamonu Belediyesi’nin 155 yıllık köklü bir mazisinin olduğunun da altını çizen Başkan Vidinlioğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Türkiye’nin en köklü belediyelerinden bir tanesiyiz. Hemşehrilerimize ve memleketimize en iyi hizmeti sunmak için dün olduğu gibi bugün de yarın da sahada olacağız. Bugün Candaroğulları Kooperatif Evleri’nde yapılan çalışmaları inceledik. Yunus Emre Cami’nde devam eden çalışmalarımızı kontrol ettik. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Arık Sokak’ta söz verdiğimiz kreş projemizin alanını hazırlıyoruz. Gerekli hafriyat çalışmalarımız hız kesmeden sürdürüyoruz. Yine Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde tamamladığımız alt yapı çalışmalarının ardından parke çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. İnönü Mahallesi Şekerevleri sakinlerini Rauf Denktaş Caddesi Mehmet Akif Ersoy Sağlık Ocağı’na bağlayan Şekerevleri Yaya Köprüsü’nde de sona geldik. Yine hazırladığımız program çerçevesinde BSK asfalt çalışmamıza da devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan sahadayız ve olmaya devam edeceğiz. Kimin ne konuştuğuna değil bizim ne yaptığımıza bakıyorum. Şehre ne kazandırmışız onu önemsiyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Kastamonu bırakmak adına projeler üretiyoruz.” 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum