Vidinlioğlu’na bir ödül daha…;

Vidinlioğlu’na bir ödül daha…

Yerel Yönetimler Dergisi, “Altyapı Hizmetleri Alanı”nda proje ödülüne layık gördü....

Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncusunu düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni, Kayseri İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törende Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Altyapı Hizmetleri Alanı’nda Proje ödülüne layık görüldü. Başkan Vidinlioğlu göreve başladığı günden bugüne yaptığı çalışmalar ve projeler doğrultusunda altıncı ödülünü almış oldu. Başkan Vidinlioğlu yaptığı açıklamada hedefin Kastamonu’ya en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti.


Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu dört yıllık görev sürecinde altıncı ödülünü aldı. Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncusunu düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül töreni Kayseri İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül töreninde yılın başarılı belediye başkanları ödüllerini aldı. Bu kapsamda altyapı hizmetleri alanında Vidinlioğlu, proje ödülüne layık görüldü.

“Şehrin atar damarı altyapıdır.” diyerek göreve geldiği gün itibariyle önemli altyapı çalışmalarına imza atan Başkan Vidinlioğlu, şehre kazandırılmasına öncülük ettiği Atıksu Arıtma Projesi’yle de önemli bir sorunun çözümüne katkı sağlamıştı. Başkan Vidinlioğlu bu çalışmalarından ötürü Yerel Yönetimler Dergisi’nin radarına girdi ve yaptığı projeleriyle ödüle layık görüldü.


“ALTYAPIYA 100 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIK”

Belediyecilik çalışmalarıyla dört yıl gibi kısa bir sürede altıncı ödülünü alan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevdamız Kastamonu diyerek çıktığımız yolda attığımız adımlar şehrimizin dışında da ses getiriyor. Dört yıl gibi kısa bir sürede altı ödül aldık. Bu bizim için önemli. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hedefimiz Kastamonu’ya en iyi hizmeti sunmak. Bu doğrultuda büyük belediye ailesi olarak sokaklarımıza, caddelerimize ve mahallelerimize alın terimizi bırakıyoruz. Cefakarca şehrine hizmet eden her bir çalışma arkadaşımı tebrik ediyorum. Altyapı hizmetleri göreve geldiğim günden bu tarafa üzerinde ısrarla durduğum hizmetler. Altyapı hizmetleri görülmediği için çok ihmal edilebiliyor. Bizim bu doğrultuda ciddi eksikliklerimiz vardı. Toplamda 100 milyon TL’nin üzerinde bir yatırımı şehrin altyapısına harcadık. Atıksu Arıtma Tesisi bugün 500 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmaların şehrimiz dışından görülüp ödüllendirilmesi ise bizleri mutlu etti. Durmadan, yorulmadan ve bıkmadan şehrimizin kazanımlarını arttırmaya bunu da sevdamız olan Kastamonu’yu daha yaşanabilir bir yer olması için yapmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda destekleriyle gücümüze güç katan hemşehrilerime de teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Vidinlioğlu; 2021 yılında Türkiye Belediyeler Birliği’nden Genç Dostu Belediye, Kent Başkan Dergisi’nden Proje Ödülü, Uluslararası Altın Kentler Birliği tarafından En Başarılı Belediye Başkanı ödülü, 2022 yılında ise Türkiye Belediyeler Birliği’nden Yeşil Şehirler Fikir ve Proje yarışması dalında Sürdürülebilir Ulaşım, Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam projesi ödülü ile Kırıkkalegücü Spor Ödülleri kapsamında Yılın İl Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görülmüştü. 


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum