Başkan Vidinlioğlu'ndan 3 müjde ard arda geldi;

Başkan Vidinlioğlu'ndan 3 müjde ard arda geldi

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, bu gün katıldığı bir açılışta konuşma yaparken 3 ayrı müjde verdi....

Vidinlioğlu, Engelsiz Yaşam Merkezi, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ek İtfaiye Binasının yapımının tamamlandığını ve en yakın sürede açılışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Darende ailesi tarafından, Kastamonu Belediyesi'nin katkılarıyla yapımı tamamlanıp Kastamonu Belediyesi'ne bağışlanan Ömerul Faruk Darende Huzurevi'nin açılışında konuşma yapan Vidinlioğlu: "Bu kadar kalabalığı bir arada bulmuşken birkaç haber vereyim dedi."

Vidinlioğlu, verdiği müjdeleri şu sözlerle ifade etti: "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Huzurevi ile birlikte yapımına başladığımız ve bitirdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışında da inşallah birlikte oluruz, beraber oluruz. Engelsiz Yaşam Merkezine de hemen hemen aynı dönemde başlamıştık o da bitmek üzere. Çevre düzenlemesini yapıyoruz.  Yine aynı şekilde ben Kastamonu'ya geldiğimden beri konuşulan Kuzeykent bölgemize yapılan ek itfaiye binamızı da bitirdik. İnşallah çok kısa sürede onun da açılışını yapacağız.

Tabii bitirip hemen hemen bir buçuk senedir faaliyette olan yine aynı şekilde hemen yanı başımızda Türkiye'de sayılı tesislerinden bir tanesi olan Atık Su Arıtma Tesisimizde var. Bunun açılışını daha erken planlamıştık ama araya hem seçimler girdi hem de Sayın Bakanımızın programları uymadı. Çok ciddi katkıları olmuştu Murat Kurum Başkanımızın. İnşallah en kısa sürede orası da özellikle şehrin önemli problemlerinden birisi olan Karaçomak Deresi'nden ve dışarıdan gelen atık suların arıtmadan geçtikten sonra özellikle tarım havzalarının sulaması yapılacak. Atık Su Arıtma Tesisimizi de devreye sokmuş olduk. Tabii inşallah temelini attığımız yerlerde var onları da en kısa sürede bitirip hizmete sunmak istiyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum