Arama
Arama Sonuçları
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Afacan'dan dikkat çeken çıkış!
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dün gerçekleştirilen seminere hiçbir sendikanın çağrılmayacağı söylense de Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktar'ın katılması tepki çekti. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Nedim Afacan, konuya ilişkin; "Hoca efendi şehrin yetkili sendikasını bilmemektedir. Milli Eğitim yetkilileri adil ve ahlaklı davranmamıştır" dedi.
MHP Emre Şahin ile yola devam dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.
"Birçok son birbirine benzer"
Türk Eğitim Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevlendirilen İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'na Kastamonu'ya hizmetleri için teşekkür ederek yeni İl Müdürü Hasan Gümüş'e hayırlı olsun dedi. Afacan açıklamasında; "Çok ciddi bir emek harcayarak ilimizdeki birçok okulumuzun yeniden imarında başarılı bir süreç yöneten Cengiz Bahçacıoğlu, uzun bir hizmet süresi ile ilimize hizmet etti, sağ olsun. İlginç olan alınması sonrası tek cümle söylemeyenlere, tek cümle söyleyim birçok son birbirine benzer, selam verecek adam bulamazsınız" dedi.
"Aynı şevk ve azimle bismillah"
Türk Eğitim Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, Türkiye Kamu Sen Kastamonu İl Temsilcisi olarak görevlendirildi.
Emekli personele veda yemeği
İl Sağlık Müdürlüğü, emekli olan personelleri için veda yemeği düzenledi.
"Kastamonu’muzun eğitim çalışanları bizi yanıltmadı"
Türk Eğitim Sen Kastamonu'da eğitim alanında 2023 yılının yetkili sendikası oldu. Afacan açıklamasında; "Güvendiğimiz Kastamonu’muzun eğitim çalışanları bizi yanıltmadı 'Yetki Türk Eğitim Sen’de olmalı; çünkü biz sendikamıza güveniyoruz' dedi. Teşekkür ederiz. Biz kocaman bir aileyiz; bazen aile içi kırgınlıklar olsa da çözmesini camiamızı güçlü kılacak iradeyi göstermesini biliriz" ifadelerine yer verdi.
‘İnsan onuruna yaraşır bir yaşam herkesin hakkıdır’
Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Başkanı Nedim Afacan, tüm kamu çalışanlarının ek zam müjdesi beklediğine dikkat çekti. “
TÜRKAV’dan söyleşi ve istişare programı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nin düzenlediği ‘Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 3. programında MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen’in konuşmacı olduğu ‘Gıda Ekonomisi ve Enflasyon’ konulu söyleşi ve TÜRKAV 2023 Genel İstişare Toplantısı yapıldı.
Türk Eğitim-Sen ‘ÖMK Çalıştayı’ düzenliyor
Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şube Başkanı Nedim Afacan, 20-23 Ocak tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek “Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) Neden-Nasıl Olmalı?” başlıklı çalıştay ile ilgili açıklamada bulundu. Afacan, yazılı açıklamasında; "Kanun, günün koşullarına ve ihtiyaca göre revize edilmeye muhtaçtır. Çalıştayda tekliflerimizi hazırlayarak, paydaşlarımıza sunacağız. Yaklaşık 200 eğitimcinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek çalıştayda, el birliğiyle kanunun muhtevasına ivme kazandıracak görüş ve teklifler hazırlanacak; oluşturulan raporlar ise ilgililerle paylaşılacaktır. Amacımız kanunun daha kapsayıcı ve bütün aşamaları içine alan bir düzenleme haline getirilmesidir" ifadelerine yer verdi.
Masa Tenisi’nde Gündoğdu ve Afacan rüzgarı
Kastamonu Masa Tenisi SK’nın başarılı sporcu Özgül Nidal Afacan, Macaristan ve Slovakya ülkelerinde gerçekleşen Dünya MasaTenisi Gençlik yarışmasında 12 puan kazanma başarısı gösterdi.
Macaristan’a bir sporcu daha
Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübünün Milli sporcusu Kuzey Gündoğdu, Macaristan’da düzenlenecek Wtt Youth Contender Szombathel yarışmasında milli takım forması ile mücadele edecek.
Kastamonu’dan Macaristan’a
Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübünün Milli sporcusu Özgün Nidal Afacan ve Milli antrenörü Nermin Şenol, Macaristan’da düzenlenecek Wtt Youth Contender Szombathel yarışmasında milli takım forması ile mücadele edecek.
“Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez”
Kastamonu'nun manevi büyüklerini anma etkinlikleri kapsamında 8’ncisi düzenlenen 13. yüzyılda yaşamış Deveci Sultan (Yusuf Horasani) Hazretlerini anmak üzere TÜRKAV tarafından program düzenlendi.
“Tek beklentimiz, hakkımız olanı almak!”
Türk Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanlığından banka promosyonları hakkında açıklama geldi.
Avrupa Minikler Şampiyonası sona erdi
Euro Mini Champ (Avrupa Minikler Şampiyonası) 26-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Fransa Strazburg kentinde düzenlendi.
Sporun geleceği, ANALİG müsabakalarında önemli işler başardı
2021 – 2022 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları’nda Kastamonu’yu temsil eden sporcu ve takımlar göz doldurdu.
Kastamonu’da masa tenisinin dinamosu
Masa tenisinde Kastamonu’nun dinamosu olan Kastamonu Masa Tenisi SK bir sezonda üst üste 3 namağlup Türkiye Şampiyonu yetiştirerek yapılması zor bir başarıya imza attı.
Kastamonu Masa Tenisi SK yıldız gibi parlıyor
Konya’da düzenlenen AnaLig Masa Tenisi Türkiye Finalleri’nde Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü sporcusu Özgün Nidal Afacan, namağlup Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstermişti. Özgün Nidal Afacan, daha önce de Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda çiftlerde ve teklerde yine namağlup Türkiye Şampiyonu olmuştu.
Özgün Nidal Afacan Namağlup Türkiye Şampiyonu
Kastamonu Masa Tenisi SK sporcusu Özgün Nidal Afacan Analig Türkiye Finalleri’nde namağlup Türkiye şampiyonu olmayı başardı.
Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Final Müsabakaları Başlıyor
Kastamonu Masa Tenisi SK Analig Türkiye Finalleri hazırlıklarını tamamladı.
Şiddete karşı tek yumruk
7-8 Temmuz’da greve gitme kararı alan doktor ve sağlık çalışanları KEAH önünde tepkilerini dile getirdi. Tüm sağlık örgütleri bir araya gelerek, ‘sağlıkta şiddete karşı omuz omuzayız’ mesajı verdi.
Analig Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları Sona Erdi
25 – 28 Haziran tarihlerinde Kastamonu ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları sona erdi.Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalara 12 ilden toplam 24 takım katılırken, müsabakarda 120 katılımcı illerinin başarısı için mücadele verdi.
Öğrencilere bilgisayar desteği
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Merkezi tarafından, ihtiyaç bildiren Kastamonu Şubesi bursiyer öğrencilerine verilmek üzere gönderilen 15 bilgisayar, Kastamonu Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Kastamonu Belediyesi’nde yapılan törene Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt da katılım sağladı.
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nde yapılan törenle Şube Başkanı Hamdi Özden görevini Kamil Çonkor’a devretti.
'Yetki ve güç sarhoşu olmayacağız'
Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereğince her yıl 15 Mayıs tarihinde tüm iş kollarında yetkili sendika belirleme çalışmaları, bu yıl da yapıldı. Bu çerçevede İlimizde eğitim kolunda yetkili sendika Türk Eğitim Sen oldu. Merkez'de ve 14 ilçede yetkili sendika konumuna gelen Türk Eğitim-Sen'de Şube Başkanı Nedim Afacan, açıklamalarda bulundu.
Masa tenisinde üç derece
Küçükler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Karaman’da düzenlendi.
Minikler Kocaeli'nde ter döktü
Masa Tenisi Minik-Küçük En İyi 16 Yarışmaları Kocaeli’nde düzenlendi.
Şehitleri anma yürüyüşü, soğuk hava nedeniyle iptal edildi
Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'ndan Kastamonu Kalesi'ne şehitlerimizi anmak için düzenlenmesi planlanan 'Çanakkale Zafer Yürüyüşü' soğuk hava şartları sebebiyle iptal edildi.
Üç parsel satışta, dolmuşa zam yolda!
2022 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.