Emekli personele veda yemeği;

Emekli personele veda yemeği

İl Sağlık Müdürlüğü, emekli olan personelleri için veda yemeği düzenledi....

Veda yemeğinde konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu konuşmasında; "Emekli olan mesai arkadaşlarıma kurumumuza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmayın" dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli sağlık personelleri Emin Bayır, Sevgi Doğan, Hale Sirkecioğlu, Satiye Afacan, Ayşe Ölmez, Nuran Çelebi, İbrahim Şahinoğlu, Necdet Herkiloğlu ve Selahattin Köse'nin emekliliğe ayrılması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan Özdemir, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Erdal Dirgenci,  Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu ile emekliliğe ayrılan personeller ve çok sayıda çalışan personel katıldı.

KUTLU; "BİZLERİ UNUTMAYIN"

Veda yemeğinde konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu konuşmasında; "Bugün burada emekli olan personellerimizin veda yemeği için toplanmış bulunuyoruz. Veda yemeğine katılan ve mazeretleri dolayısıyla katılamayan tüm personelime teşekkür ediyorum. Emekli olan mesai arkadaşlarıma kurumumuza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmayın. Bundan sonraki yaşamlarınızda sevdiklerinizle birlikte; sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim" dedi.

Emekli personelin ayrı ayrı söz alıp arkadaşlarımızla helalleşmesi ve teşekkür konuşmalarının ardından; kendileri için hazırlanan  hediyeler takdim edilerek program sona erdi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum