TÜRKAV’dan söyleşi ve istişare programı;

TÜRKAV’dan söyleşi ve istişare programı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nin düzenlediği ‘Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 3. programında MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen’in konuşmacı olduğu ‘Gıda Ekonomisi ve Enflasyon’ konulu söyleşi ve TÜRKAV 2023 Genel İstişare Toplantısı yapıldı....

Etkinliğe Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Çelikbaş, İl Genel Meclisi üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Nedim Afacan ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları, MHP Milletvekili Aday Adayı Emin Çınar, Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çifçi ve davetliler katıldı. 

Programda ‘Gıda Ekonomisi ve Enflasyon’ konulu sunum yapan MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen, konuşmasında israftan kaçınan, üretime önem veren, bilinçli toplum olma yolunda üretimin ve üreticinin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek; “Sağlıklı gıda ve su yönetimi noktasında da israftan kaçınarak toprakla barışan, omuz omuza büyüyen bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Program sonunda Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından Ziya Yılmazbilen’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Ardından TÜRKAV üyesi iken emekli oldukları için üyelikleri düşen Seyfettin Reçber, Yunus Öz ve Kadir Doğan’a vakfa verdikleri destekler nedeniyle TÜRKAV Şube Başkanı Kamil Çonkor tarafından plaket verildi.

TÜRKAV 2023 Genel İstişare Toplantısında ise Şube Başkanı Kamil Çonkor tarafından katılımcılara vakfın bir yıllık faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Yapılan ikramın ardından program sona erdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum