Arama
Arama Sonuçları
Tüm rekorları unutun!.. Meteoroloji uzmanından korkutan açıklama
Geçtiğimiz yıl mart ayı yaşanan en sıcak ikinci mart ayı olurken, kaydedilen en sıcak mart ise 2016'da yaşanmıştı. Bu mart ayı için değerlendirmelerini paylaşan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, rekor sıcaklıkların sinyalini verdi.
Kastamonu’da eller semaya deprem şehitleri için kalktı
Kastamonu’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Küre'de deprem!
Kastamonu'nun Küre ilçesinde küçük bir deprem meydana geldi.
Kastamonu sallandı!
Kastamonu sallandı. Vatandaşlar, 16.05'te meydana gelen sallantının nedenini araştırıyor...
Tosya'da deprem!
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde deprem meydana geldi.
Taşköprü'de DEPREM!
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde deprem meydana geldi.
Belediye'den Kastamonu'ya ‘Kandil Simidi’ ikramı
Kastamonu Belediyesi her kandilde gelenek haline getirdiği kandil simidi ikramını Mevlit Kandilinde de bozmadı. Belediye ekipleri tarafından şehrin en yoğun noktalarına kurulan stantlarda vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.
Vali Dallı'dan Mevlüt Kandili mesajı
Vali Meftun Dallı Mevlüt Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı açıklamasında; "Bu gecenin, insanlığın Peygamber efendimizi daha iyi tanımasına ve anlamasına, kardeşliğin, hoşgörünün, merhametin, adaletin insanlığı kuşatmasına vesile olması dileğiyle" dedi.
Vali Dallı'dan Mevlüt Kandili mesajı
Vali Meftun Dallı Mevlüt Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı açıklamasında; "Bu gecenin, insanlığın Peygamber efendimizi daha iyi tanımasına ve anlamasına, kardeşliğin, hoşgörünün, merhametin, adaletin insanlığı kuşatmasına vesile olması dileğiyle" dedi.
Camilerden “insan ilişkileri” hutbesi
22 Eylül 2023 Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlandı. Kastamonu’da camilerde insan ilişkilerine hâkim kılmanın sesleri yankılanıyor. Hutbe paylaşımı "Mevlidi Nebi" başlığı ile duyuruldu. İşte bu hafta Cuma namazına katılacak olan kişilere okunacak 22 Eylül 2023 tarihli Cuma hutbesi…
Ekranların tanınan yüzü hayatını kaybetti
Müzisyen, NTV Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur, 17 Eylül Pazar günü Üsküdar Şakirin Camii'ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Eylül ayında havalar nasıl geçecek? Bu yıl kar yağacak mı? uzmanlar açıkladı
Tarihte kaydedilen en sıcak günlerin yaşandığı 2023 yazı, rekor üzerine rekor kırdı. Üstelik hava sıcaklıkları halen yüksek seyrediyor. Peki Eylül boyunca bizi nasıl bir hava bekliyor? Hava tam olarak ne zaman soğuyacak? Bu yıl barajları doldurmaya yetecek kadar yağış bekleniyor mu? uzmanlar Hürriyet’e konuştu
‘Ölmesi gerekiyordu, öldü!’
Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
2023 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili tarihi nedir? 2023 diyanet Mevlid Kandili tarihi
İslamiyet için Mevlid Kandilinin önemli bir yeri vardır. Mevlid Kandili tarihi kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. İslam dini için oldukça büyük bir öneme sahip olan Mevlid Kandili için sayılı günler kaldı. Hz. Muhammed’in (S.A.S) doğum tarihi olarak kabul edilen Mevlid Kandili hicri rebiülevvel ayının on ikinci gecesidir. İslami takvimin Ay temelli, miladi takvimin ise Güneş temelli olmasından dolayı, miladi takvimde Mevlid günleri her yıl farklı zamanlara denk gelir. Peki, 2023 Mevlid Kandili ne zaman?
Korkutan derem!
AFAD tarafından açıklanan verilere göre 4 Eylül Pazartesi saat 08:26'da Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde İzmir Menderes 'te 4.4 büyüklüğünde deprem oldu.
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Kuzey Irak’ta hava harekatı! Mehmetçik hainlerin tepesinde…
Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Asos’ta bulunan ve teröristler tarafından sözde üs olarak kullanılan bölgelere hava harekatı icra edilerek çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Erdoğan duyurdu: 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kısa süre önce Kaan ile ilgili müjdemizi paylaşmıştık. 2023 bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz" dedi.
Mevlid Kandili ne zaman? önemi nedir? işte 2023 Mevlid Kandili tarihi
Mevlid Kandili tarihi 2023 yaklaşırken, İslam dünyasında hazırlıklar başladı. Rahmet elçisi Hz. Peygamberin (s.a.s.) doğumunun kutlandığı Mevlid Kandili'nde Müslümanlar ibadetlerini idrak edecek. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren Mevlid Kandili'nde milyonlarca Müslüman camileri dolduracak. Yılın son kandili olarak da gerçekleşen Mevlid Kandili 2023 tarihi Diyanet takvimi ile belli oldu. Peki, Mevlid Kandili ne zaman, hangi tarihte? İşte, 2023 Mevlid Kandili tarihi, önemi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
Son dakika: Korkutan deprem!
Konya'nın Kulu ilçesinde saat 07.58'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kanlı saldırının üzerinden 39 yıl geçti
Terör örgütü PKK’nın ilk kanlı saldırısı olan, 15 Ağustos 1984'te bir askerin şehit olduğu 9 asker ve 3 sivilin yaralandığı Eruh ve Şemdinli’deki saldırıların üzerinden 39 yıl geçti.
Kastamonu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü
Kastamonu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenlenecek.
Kdz. Ereğli il olmak için gün sayıyor
Türkiye'nin 100. yılında 100 il iddialarının gündeme gelmesinin ardından Kdz. Ereğli ilçesi de il olmak için adeta gün sayıyor. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçenin il olması halinde daha da gelişeceğini ifade etti.
Peş peşe depremler!
Bu kez Erzurum'un Aziziye ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
‘40 Hadis’ Yarışmasında ödüller dağıtıldı
40 Hadis Okuma Yarışması Final Programında öğrenciler birincilik için ezberledikleri okudu.
Balkon konuşması yapan Erdoğan: 'Bunları çözmek bizim için zor değil'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gelenek haline gelen balkon konuşmasını gerçekleştirdi. Önceki yılların aksine bu yıl; AK Parti Genel Merkezi’ndeki balkon yerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşmasını gerçekleştiren Erdoğan, önemli açıklamalarda yaptı.
Erdoğan'dan balkon konuşması:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gelenek haline gelen balkon konuşmasını gerçekleştirdi. Önceki yılların aksine bu yıl; AK Parti Genel Merkezi’ndeki balkon yerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuşmasını gerçekleştiren Erdoğan, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.