Arama
Arama Sonuçları
Çocukları kanallardan uzak tutun
Düzce Ovası Sulama Birliği, 850 kilometrelik sulama kanalına su verildiğini duyurdu. Yapılan uyarıda çocukların sulama kanallarından uzak tutulması istendi.
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kayıp olarak aranan gençten acı haber!
Komşu ilde kayıp olarak aranan Sefa Taşkıran'dan acı haber geldi.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Düşen çantasını almaya çalışırken mahsur kalan kişi kurtarıldı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde Yeşilırmak'a düşen çantasını almak isterken suyun yükselmesi nedeniyle ırmakta mahsur kalan kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Otomobil dere yatağına uçtu: 4 yaralı
Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dere yatağına uçtuğu kazada aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Kastamonu’ya da geliyor! Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik!
Son zamanlarda Kastamonu’da etkili olan bu durum hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor. Libya tarafından esecek rüzgarların Kastamonu’ya da geleceği ve daha ılık bir hava getireceği bildirildi.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Fatih Portakal’dan ‘Kastamonu’ uyarısı!.. “Risk çok büyük”
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. Fatih Portakal’ın riskli diyerek uyardığı iller arasında Kastamonu da var.
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Kastamonu’da 23 projeye 3,5 milyar TL!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 bin 41 projeye yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek tahsis edildi. Kastamonu'ya da yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde bir ödenek ayrıldı.
Milletvekili Ekmekci'den 2 milyar TL'lik müjde
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, dört önemli müjdeyi duyurdu. Milletvekili Ekmekci, Kastamonu'da dört önemli proje için 2 milyar TL ödenek ayrıldığını açıkladı.
Kastamonu’da işsiz kalmayacak! Dev istihdam kapısı açıldı
Kastamonu’da 60 bin 645, Çankırı ilinde 57 bin 260 dekar, Çorum ilinde 24 bin 555 dekar alanı sulayacak Kızlaryolu Barajı tamamlandı. Bu proje ile 22 bin kişiye istihdam alanı oluşturulacak.
Kastamonu ile birlikte 3 ile can olacak!
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çankırı'da yapımına devam edilen ve Kastamonu dahil 3 ilde 143 bin 860 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayacak olan Kızlaryolu Barajı'ndaki çalışmaları paylaştı.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike
Kastamonu’da havaların artarak soğuması beklenirken ekim ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında ilerliyor
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
735 M3 KAPASİTELİ SU TOPLAMA ÇUKURU YAPIM İŞİ (STÇ)
KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
DSİ Genel Müdürü'nden Kastamonu paylaşımı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yapımı devam eden Akbük Barajı'nı paylaştı.
Devrekani'de baraja 336 bin sazan bırakıldı
Devrekani ilçesinde barajda balıklandırma çalışması yapıldı
735 M3 KAPASİTELİ 1 ADET SU TOPLAMA ÇUKURU (STÇ)
TAŞKÖPRÜ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ